Cautare

76 de rezultate pentru "fc icoana" (4.75 secunde)
Icoana Maica Domnului Indrumatoarea din Biserica de pe Strada Dealului - biserica ce poarta hramul Sf.
"Prima icoana am facut-o acum 28 ani. De atunci am studiat prin biblioteci, muzee, biserici, cum sa pictez pentru oameni icoana cea mai frumoasa, care sa mangaie sufletul si sa ne aduca in casa lumina, linistea si ajutorul Celui de sus prin frumusetea artei din vechile icoane bizantine.
Aglomeratie la Biserica Targului din Targoviste, unde sute de enoriasi au venit sa se inchine la icoana Sfintei Parascheva care plange. Convinsi ca e vorba despre o minune, oamenii au inchinat rugaciuni fierbinti la icoana care ar fi facatoare de minuni.
"Prima icoana am facut-o acum 28 ani. De atunci am studiat prin biblioteci, muzee, biserici, cum sa pictez pentru oameni icoana cea mai frumoasa, care sa mangaie sufletul si sa ne aduca in casa lumina, linistea si ajutorul Celui de sus prin frumusetea artei din vechile icoane bizantine.
"La standul nostru, iubitorii de arta au putut cumpara icoane traforate - intre 250 - 350 RON, triplet - la 350 RON, icoana pe lut ars, cu Fecioara Maria - la 210 RON, icoana sculptata in lemn, cu Fecioara Maria cu pruncul - la 450 RON", ne-a spus Ionut Onica, nepotul artistului Liviu Balac.
Intr-un sat se zvonea ca in biserica Maica Domnului dintr-o icoana a lacrimat si ca acea icoana e facatoare de minuni, ajutindu-i pe multi sateni.
Intr-un sat se zvonea ca in biserica Maica Domnului dintr-o icoana a lacrimat si ca acea icoana e facatoare de minuni, ajutindu-i pe multi sateni.
a facut una dintre putinele sale fotografii si s-a rugat la icoana donata de tarul Alexandru al II-lea Poetul national a trecut o data in 1878, cand s-a rugat la Icoana cu trei maini donata bisericii Maica Precista de tarul Alexandru al II-lea al Rusiei, si in 1881, cand a facut o fotografie, una dintre putinele sale portrete, alaturi de Ioan Slavici si Candiano Popescu.
Presedintele Traian Basescu i-a facut cadou, luni, o icoana, Sofiei Rusu, batrana sinistrata din localitatea bacauana Saucesti, pe care a ajutat-o cu materiale de constructie ca sa-si refaca locuinta, seful statului participand la inaugurarea casei respective.
Cu un click pe icoana creion din fiecare sectiune, poate fi accesata optiunea "Edit Privacy", care permite setarea a diferite grade de securitate pentru fiecare camp. ... In meniul "Activity Log", fiecare camp are o icoana cu doua capete, care permite setarea unui nivel de securitate.
"La standul nostru din cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, iubitorii de arta au putut cumpara icoane traforate si pictate (pe care am invatat sa le pictez in Grecia), icoana cu Maica Domnului traforata si sculptata ca in bisericile romanesti, icoane pe diverse materiale:
Sotii Vasile si Maria Andrei au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu un covor oltenesc din lana - la 450 RON, icoana veche de 50 de ani, obiecte din ceramica, portelan, alama, bronz, vas din alama argintata - la 120 RON, vederi, carti postale vechi, linguri vechi, lucrate manual - intre 50 - 250 RON, statueta de bronz - la 300 RON, doua sfesnice - la 400 RON, rasnita - la 80 RON.
Deplasare la Muntele Tabor -inchinare in Biserica Ortodoxa Schimbarea la Fata (locul Schimbarii la Fata a Domnului, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului).
Acela a indemnat pe oarecare zugrav, anume Evcratie, ca toata biserica sa o infrumuseteze dar mai cu seama icoana Sfantului Corneliu sa o impodobeasca frumos.
Mai am o icoana cu Maria rugandu-se inspirata ca model dupa o icoana dintr-o biserica - la 350 RON. Daca merge mana, tai.
O veche traditie, implinita in ziua praznicului, se refera la icoana care-l infatiseaza pe mucenicul martir:
O icoana a Mantuitorului Iisus Hristos de la o biserica din Cluj- Napoca lacrimeaza de 5 zile. Fenomenul nu poate fi explicat decat ca o minune in preajma Craciunului, spun preotii.
Astfel, omul intelept cu ochelari sau barba se transforma intr-o icoana. ... Dupa o vreme, afli despre zilele tineretii sale legionare sau despre deliciile erotice ale batranetii sale si atunci icoana cade...
"Icoana de iubire" - "Icon of love", poem din volumul "Muguri de pasare"- editie bilingva, Editura Sitech Craiova,2000)   Femeia - dor scaldat in primaveri; ... dor scaldat in chipuri de icoana;
"Adrian Nastase e icoana lor", a mai spus deputatul, comentand scorul paradoxal de mare pe care il are PSD-ul in acest sondaj, cu toate scandalurile din ultimul timp.
google-analytics.com