Cautare

76 de rezultate pentru "fc icoana" (3.74 secunde)
o icoana cu Sfantul Nicolae, pictata pe lemn - la 250 RON, obiecte de portelan, ceramica, lustre, veioze, aduse de la targurile anticarilor din Germania.
In timp ce, raspandindu-se vestea de necrezut, batranii si copiii satului se stransesera in jurul lui ca-ntr-o icoana. Si in timp ce taceau cu totii, prea intimidati ca sa spuna ceva, s-a apropiat schiopatand usor un taran batran, inalt, cu parul alb, si ajungand in fata Regelui a spus:
Numai ca privirea lui inlocuia pur si simplu aspecte din realitate, ca un crestin care intra in biserica si vede deasupra altarului nu o icoana, ci un semn rutier Atentie, cad pietre!.
Am venit cu troite, icoane, icoana ce il reprezinta pe Sfantul Serafim, pandantive cu cruci, troite de exterior la 1.500 RON, troite de interior, un lingurar sub forma unei casete de bijuterii, cercei sculptati in lemn, la 30 RON.
Am venit cu fotografii vechi, manuale vechi, o plosca de nunta - la 100 de RON, o cutie de bomboane veche, un carusel vechi - la 100 RON, o icoana veche - la 70 RON si tablouri vechi.
De sub stancile clopotnitei ies serpi cu cruce pe cap (Telescopus Fallaxspecies), numiti serpii Maicii Domnului, care in acesta zi de sarbatoare intra in biserica pana la icoana Maicii Domului si nu se tem si nici nu fac rau nimanui, apoi se intorc linistiti anul urmator.
Si se muta cu ochii la Sfanta din icoana. - Maici Precisti, si ma duci la San' Dunitru la omu' nieu.
ßeful statului a mai primit din partea Mitropolitului Daniel, pe langa titlul de "intai pe­lerin", o icoana care o reprezinta pe Sfanta Parascheva si un album de­spre viata acesteia.
Probabil, cei de la PD, neavand candidati, o sa mearga cu icoana in fata, ca altceva mai bun nu au.
La finalul intalnirii, Gheorghe Martin i-a daruit lui Mihai Leu o icoana si doua statuete ale Ganditorului si consoartei sale, cu ocazia zilei numelui candidatului conservator.
Dar macar au facut cumparaturi, ca la un tricou merge si o icoana. "Nu am cumparat cine stie ce. Niste icoane pentru familie, asa, pentru cadouri, ca sunt cam scumpe lucrurile acolo", afirma edilul din Dabuleni.
Mareste sau micsoreaza harta folosind rotita maus-ului sau folosind butoanele s+/-t din stanga sus. Revino la scara initiala apasand icoana "glob" situata intre butoanele s+/-t.
Deocamdata domnul Iohannis este o icoana", a spus jurnalistul Ion Cristoiu la REALITATEA TV. Reprezentantii PDL si ai PNL au aprobat sambata, in unanimitate, intr-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL si PNL si statutul noului partid.
In 1822, primul domnitor pamantean, Grigorie Dimitrie Ghica, a inmanat Agiei (fosta politie) un steag galben avand pe o parte icoana Maicii Domnului si pe alta insemnele politiei.
"Sfintire " iconitelor se efectua ad hoc la domiciliul celor doi, prin aplicarea pe verso-ul acestora a unei stampile falsificate cu mentiunea "Iconita sfintita, Manastirea Nicula, icoana facatoare de minuni " sau "Episcopia Nicula, Manastirea Nicula, icoane sfintite ", cu toate ca Manastirea Nicula nu era implicata in comercializarea acestor iconite.
La "Sfintii Nicolae si Bretanion" se afla o icoana aurita a Maicii Domnului cu Pruncul, adusa din Kiev, despre care se spune ca face minuni.
Se inchina programului preferat, spun rugaciuni catre icoana de sticla mereu schimbatoare si cu binecuvantatele ei pauze de publicitate. Cei care il cunosc cel mai bine pe "homo televizisticus" sunt politicienii, pentru ca tocmai de slabiciunile si dependentele lui se folosesc cu abilitate.
In 34 de zile (cred ca numarul asta ar merita pus in Guinness Book, macar tot atat cat carnatul lui Oprescu), primul exemplar din Gandul a iesit pe gura tipografiei la care ne uitam ca la icoana facatoare de minuni.
Romanii prefera sa intre pentru scurt timp in biserica pentru a se uita la icoana preferata, ca si cum si-ar vizita vecinii, adauga DPA.
Acesta s-a intors in culise cu bratele pline de cadouri de la fanii bucuresteni, printre care si o icoana primita in dar de la un baiat de 10 ani.
google-analytics.com