Cautare

76 de rezultate pentru "fc icoana" (3.85 secunde)
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
Daca o spuneti in fiecare zi, sa aprindeti o lumanare alba si sa aveti icoana Mantuitorului in fata. Puterea acestei Rugaciuni este fantastica!
Dupa insanatosire, a zugravit pe Sfantul Corneliu pe icoana, asa precum l-a vazut pe el aratandu-se lui. Si preamarea pe Hristos Dumnezeu, Cel impreuna cu Tatal si cu sfantul Duh slavit in veci.
In sprijinul celor punctate mai sus, va dau exemplul inundatiilor care au avut loc in comuna Icoana, judetul Olt, in timpul sarbatorilor pascale de anul acesta.
Ve­niti sa dam mortului sarutarea cea mai de pe urma!" Doar atunci toate femeile izbucnesc in bocet, preotul se apropie si stinge lu­manarea pe care o tinea aprinsa, o asaza in nasalie, se inchina la icoana pe care mortul o are pe piept, il saruta pe acesta, in timp ce zice:
De altfel, fiul are in tatal lui cel mai bun exemplu. Despre Kim Jong se vorbeste ca de o icoana a modei.
• O icoana pe care preotul o va sfinti si nasii o vor darui bebelusului. • Nasii vor plati taxa de botez la biserica.
Aici se afla si icoana Sfintei (Agiei) Paraskevi, la care credinciosii vin sa se inchine. Intrarea in schitul Agiei Paraskevi Apa izvorului Agiei Paraskevi este captata si curge intr-un bazin special amenajat, unde pelerinii si turistii stau la coada pentru a-si umple sticlele de plastic special aduse de acasaa.
Senatorul Petru-Alexandru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: Icoana tarii noi o purtam in suflet!. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Astfel, la intrare si in spatele catedralei vor fi cate trei usi, care vor avea in centru o icoana cu Iisus si Fecioara cu pruncul.
Mecanismul, intitulat mai tarziu binom si apoi trinom, a functionat cu o eficienta care i-a incantat pe liderii politici europeni si americani interesati, satisfactie exprimata prin interventiile foarte activilor ambasadori care au facut din interpreta rolului principal, sefa DNA, o icoana a Anticoruptiei.
Un purtator de cuvant a scos ideea ca e impiedicata sa isi preia functia, iar Tajani si Weber au dat de inteles foarte clar ca justitia romana nu poate sa investigheze icoana Anticoruptie europene si ca pentru aceasta ar trebui instituit un regim special, care sa ii favorizeze culoarul spre demnitatea pregatita de Monica Macovei si echipa sa.
Romanii prefera sa intre pentru scurt timp in biserica pentru a se uita la icoana preferata, ca si cum si-ar vizita vecinii, adauga DPA.
Am incercat sa fac o simbioza intre icoana si lemnul atit de armonios ritmat prin fibra lui, lasand sa traiasca impreuna imaginea si fibra formand un tot in contradictie aparenta.
Pe langa faptul ca acest lucru e o tampenie incorecta, nici macar nu este originala, fiind copiata dupa afacerea cu albumul "Eterna si fascinanta Romanie" sau cu icoana Maicii Domnului, cu PSD inscriptionat pe spate, distribuita la Cluj.
Daca tendinta asta continua, la toamna va fi sub 20 de procente, ceea ce ar fi fatal planurilor lui pentru realegerea sa la Cotroceni, lucru esential pentru el. Unii il vor victimiza si il vor pune la icoana. Altii vor dori sa il calce in picioare...
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com