Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (2.82 secunde)
Reprezentantii Camerei Nationale a Taximetristilor din Romania (CNTR) au obtinut la inceputul saptamanii de la mi-nistrul Finantelor, Sebastian Vladescu, promisiunea ca se va revizui legislatia astfel incat taximetristii nu vor mai fi obligati sa emita facturi fiscale clientilor.
Interdictie la facturi Potrivit noului act normativ, de la data declararii ca inactiv, contribuabilul nu mai are dreptul sa utilizeze facturi, facturi fiscale si alte documente sau formulare tipizate cu regim special.
Vor fi insa niste facturi produse de fiecare comerciant in parte, dupa propriul model. ... Normal este ca fiecare agent economic sa aiba propriile facturi, mai ales ca, in ultima perioada, afacerile cu facturi false au luat avant, indiferent de masurile de securitate luate de Imprimeria Nationala la realizarea lor.
Regimul de tiparire si numerotare pentru facturi va fi stabilit de companiile impozabile stabilite in Romania, factura urmand sa fie identificata printr-un numar de ordine, in baza uneia sau a mai multor serii.
S-a dovedit ca acesta a introdus in tara, prin Biroul Vamal Bors, echipamente electrice pentru care a prezentat trei facturi externe in valoare de 3.500.538 de euro.
Toate operatiunile cu cota de 9% sau 19% realizate pe teritoriul national, cu alte persoane impozabile inregistrate in scopuri de TVA, pentru care au fost emise facturi, inclusiv facturile pentru avansuri;
Galatenii sunt "fericitii" platitori ai celor mai "umflate" facturi aferente consumului de gaze naturale. ... Asa se face ca galatenii au ajuns sa plateasca facturi mai mari desi consuma acelasi volum de gaze ca un brasovean sau prahovean.
Aveti facturi restante la utilitati de peste 100 de lei? ... Daca iti schimbi domiciliul si ai lasat una sau mai multe facturi restante notificarile companiilor de utilitati nu mai ajung la tine.
Practic, afacerile firmelor respective sunt blocate, din cauza ca entitatile economice nu mai au cod valid de TVA, adica nu prea mai pot emite facturi in regula. ... "Firmele inactive fiscal nu pot sa emita facturi", explica si un expert contabil din Craiova.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, ameninta furnizorii care au trimis facturi care incalca legea cu retragerea licentelor: "Nu poti sa iti bati joc de oameni", spune ministrul care a explicat si cum vor returna furnizorii banii oamenilor care au primit facturi gresite la energie si gaze
Plangerile de care am auzit eu insa pana acum au fost "logice", in sensul ca faceau referire la facturi din ultima luna si penalitati legate de zile ori perioade mai lungi de intarziere. ... Dar de imputarea unei facturi neplatite cu jumatate de an inainte...
Facturi mai mari cu 50% la curent! O mare categorie de romani ar putea plati facturi duble in aceasta iarna, daca propunerea PSD de implementare a preturilor fixe la energie ar fi adoptata.
Oricum, pentru fiecare cheltuire a banilor avem facturi justificative care dovedesc exact cum au fost utilizati banii", a precizat Calinoiu. Calinoiu asteapta controlul comisiei mixte Tot consilierii locali au acuzat conducerea serviciului ca nu mai emite facturi pentru incasarea chiriilor, ci doar pentru prestari servicii.
Enumerarea nu tine cont de ordinea cronologica in care am descoperit faptele, asa ca se cuvine precizat ca ultima strategie a furnizorului de gaz metan este santajul imbracat de facturi ratacite prin sertarele birourilor si practicat de trupele operationale Distrigaz Sud.
Scenariul pare ca se repeta dupa ce, la inceputul mandatului sau, Emil Boc i-a criticat dur pe predecesorii sai liberali din cauza unei facturi similare.
Directoru-n Dubai, Regia pe pierderi Auditorii primariei si-au aruncat o privire si prin facturile RAT Craiova, descoperind ca, in martie 2011, Regia din subordinea primariei a achitat catre Uniunea Romana de Transport Public (URTP) trei facturi in suma totala de 10.369,28 lei.
Premierul a prezentat cele 17 facturi despre care a spus ca au fost prezentate cu rea-credinta: - Sunt 17 facturi legal emise pe care le voi depune la dosar, s-au inscris in contabilitate, la toate controalele a rezultat ca au fost perfect legale, nu exista acte false.
Astfel, elevii si studentii pot trimite copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire pana la 8 decembrie 2004, iar agentii economici pot depune pana la aceeasi data bonurile valorice, copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire, spre decontare, la Comisia Judeteana, respectiv la comisiile din institutiile de invatamant superior.
In raportul Coface se mai arata ca domeniul textilelor prezinta un grad mare de risc pentru ca pe acest segment este consemnata si cea mai mare scadenta a facturilor, intre 60 si 120 de zile, dar si cele mai mari intarzieri la plata ce depasesc 6 luni si cele mai multe facturi neplatite catre furnizorii externi.
Tot pina la aceeasi ora vor fi facute si incasari pentru facturi Connex, Orange, Romtelecom etc. ... Achitarea de facturi prin bancomate va fi sistata de pe 28 iunie, ora 18.00.
google-analytics.com