Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (2.73 secunde)
Important este faptul ca examenul poate fi sustinut doar in perioada suspendarii si se programeaza numai la sediul politiei care v-a eliberat permisul, avand la voi Cartea de Identitate si dovada de conducere.
Pe de o parte este logic ca examenul sa il dai in limba in care au fost sustinute si cursurile, pentru a nu bulversa studentii, insa ce trebuie ei sa inteleaga este faptul ca predarea in sine este o favoare, iar examenul in romana este pretul platit sa zicem.
In dosarul Miu-Buhaev, instanta a dat castig de cauza Elenei Buhaev In perioada 19-21 aprilie 2004 a avut loc un concurs pentru ocuparea functiei de inspector scolar, examenul fiind sustinut in perioada in care Paloma Petrescu, inspector scolar general la vremea respectiva, se afla in concediu medical.
Din cauza ei era sa ratez examenul de admitere la facultate.
Silviu Istoc, medic specialist Obstetrica-Ginecologie.Analize necesare in sarcina la varste inaintatePentru toate femeile care au peste 40 de ani si doresc sa ramana insarcinate este recomandat examenul medical riguros si monitorizarea permanenta a sarcinii.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris. ... Pentru postul de director adjunct la DJST Dolj a candidat Origen Staicu, cel care era inspector superior in cadrul institutiei, dar acesta nu a promovat examenul scris.
"Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul.
dovada absolvirii se face cu diploma sau cu adeverinta din care sa rezulte faptul ca au sustinut si promovat examenul de bacalaureat; ... d) sa aiba inaltimea de minimum 1,70 m, cu exceptia candidatilor proveniti din liceele Ministerului Administratiei si Internelor, numai pentru examenul sustinut in anul absolvirii.
Dupa afisarea rezultatelor de la concursul de manageriat, la care au participat opt persoane, ASP Gorj va desemna noi directori in locul celor care vor pica examenul de manager.
Decizia ANSVSA mai impune ca, indiferent de modalitatea de sacrificare a porcului, proprietarul sa efectueze examenul care atesta ca animalul nu are trichineloza.
Examenul de atestat nu este usor. ... Examenul de atestare consta intr-o proba scrisa, care se refera la legislatia in domeniu (Legea nr.
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul.
Dupa ce a citit mesajul, destinatarul copiaza rezolvarea si o expediaza, ca sa-l ajute pe candidatul respectiv sa treaca examenul. ... Examenul este atent monitorizat.
Acesta era un tanar ofiter la Rutiera, frumos, blond, si a examinat-o pe actrita la traseu, la examenul de obtinere a permisului auto.
Pica examenul si, pentru a se salva de armata, da la Filologie si intra nesperat la Limbi Straine. ... Ca sa aiba din ce trai pana la examenul care urma peste un an, se angajeaza ca profesor suplinitor la doua licee.
Cristian Matei a reusit sa promoveze examenul de bacalaureat in 2014, cu doi ani mai tarziu decat era programat. ... Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul in 2013, revenind de-abia in 2014, cand a luat examenul cu media generala 6.36.
Examenul obiectiv pune in evidenta tumefactia cu caractere inflamatorii si uneori o adenopatie satelita pre, retro sau subauriculara. ... La examenul obiectiv se vede un tegument tumefiat, congestionat, acoperit de secretii purulente galbene (sau verzui in caz de infectie cu piocianic).
Nu ne putem astepta, in urmatoarele luni, la rezultate spectaculoase care sa duca la o promovabilitate mai mare la examenul de Bacalaureat pentru cei care la repetitiile oficiale de acum cateva zile au obtinut note cu mult sub limita de trecere.
Magda Marincovici) 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii, de aceea este foarte important consultul oncologic sau examenul clinic, avertizeaza dr.
google-analytics.com