Cautare

215 de rezultate pentru "examenul" (2.85 secunde)
Diagnosticul cert se pune potrivit rezultatului la examenul radiologic. ... Pentru confirmarea diagnosticului este necesar examenul radiologic. In cazul fracturii, pacientul simte o durerea puternica, iar in zona afectata apare hematomul.
xxx Odinioara, pregatindu-si examenul de doctorat, fizicianul Max Born si-a ales ca materie secundara pentru examenul oral astronomia. Un vestit profesor din vremea aceea, astronomul Schwartzschield, l-a intrebat pe candidat:
Oficial, 150.602 candidati au fost inscrisi la examenul de Evaluare Nationala. ... Oficial, 150.602 candidati au fost inscrisi la examenul de Evaluare Nationala.
- (1) Candidatii care pana la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari au fost declarati "admis" la proba teoretica si nu au finalizat examenul pentru obtinerea permisului de conducere sustin proba practica in conformitate cu reglementarile in vigoare la data promovarii probei teoretice (2) Pana la data de 19 ianuarie 2014, pregatirea teoretica si practica prin cursuri organizate de unitati se considera realizata in situatia candidatilor la examenul pentru obtinerea permisului de conducere din categoria AM, care fac dovada ca au absolvit cursul de legislatie rutiera in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de autovehicule, anterior datei de 19 ianuarie 2013.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de vara, a inceput oficial, astazi, cu proba orala la Limba si literatura romana.
Numai ca atunci nu era vorba de Programul National de Evidenta a Starii de Sanatate, ci examenul cu pricina se numea simplu examen de bilant.
Ministerul Transporturilor a stabilit normele pentru cursurile de conducere defensiva. Cursurile de conducere defensiva vor fi obligatorii pentru examenul auto.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, le-a urat, luni, mult succes celor care incep saptamana aceasta examenul de Bacalaureat si a anuntat ca, dupa finalizarea examenelor nationale, vor fi investigate cauzele neprezentarii elevilor la aceste probe.
Ion Iliescu (in timpul sau liber, bineinteles), Adrian Nastase (care tot nu are ce face de cand a ratat Cotroceniul), Nicolae Vacaroiu si Valer Dorneanu (in mod evident lideri de recuzita), Miron Mitrea (singurul din garda veche iesit bine la examenul localelor) si - surpriza!
Ori in cadrul MAI nu s-a intreprins nimic in acest sens, ci dimpotriva in anul 2009 la Politia Romana au fost dublate cifrele de scolarizare la agenti, astfel ca in acest an, mai precis in perioada iuni-iulie a.c., trebuia sa sustina examenul de absolvire 1700 elevi, examene ce au fost amanate in luna decembrie 2011 prin OUG nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din MAI pentru anul 2011, in anul 2010 au fost scoase din nou locuri la concurs si, mai mult decat atat, in anul 2011, an fatidic pentru personalul ministerului, s-au mai scos la concurs vreo 2000 de locuri per total minister.
Guvernul a trecut examenul demnitatii Pisica procurorilor trebuia rupta odata si-odata. Intr-o lume in care nimeni nu citeste nimic, dar toti protesteaza ca la meci, adevarul isi face cale cu mare greutate.
Miza principala a acestui an politic este ca, in toamna, Romania sa treaca examenul pentru integrarea europeana, iar daca cineva vrea sa tinteasca cu revolverul in calendarul integrarii, intr-un context international mai delicat si mai nefavorabil noua si bulgarilor ca niciodata, isi va asuma si responsabilitatea pentru o eventuala deraiere a calendarului integrarii“.
Face meditatii la desen tehnic cu cei care doreau sa devina arhitecti, avand dupa spusele sale 85 de elevi pe an (printre care si cunoscutul solist al formatiei Holograf, Dan Bittman, care nu a luat insa examenul de admitere la institut).
Cu diploma de inginer in mana, avand pe ea nota zece de la examenul de stat, am revenit la . For ever, mi-am soptit atunci in barba.
Conform unor informatii de ultima ora, atat prefectul Todea, cat si subprefectul Végh au promovat examenul pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Etnie, etnie, dar s-o stim si noi Ei bine, mergand pe firul subiectului, observam ca situatia se complica si mai mult, in momentul in care surse din cadrul OJCCF sustin ca Balogh Eniko a cazut examenul pentru postul de registrator sef la interventia unor institutii cu "antene", in acest caz amintindu-se in soapta de...
Etnie, etnie, dar s-o stim si noi Ei bine, mergand pe firul subiectului, observam ca situatia se complica si mai mult, in momentul in care surse din cadrul OJCCF sustin ca Balogh Eniko a cazut examenul pentru postul de registrator sef la interventia unor institutii cu "antene", in acest caz amintindu-se in soapta de...
A luat examenul de bacalaureat in 1968 si a absolvit in 1975 Institutul de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din Bucuresti, facultatea de arte decorative, cu specializarea scenografie, profesie pe care a si practicat-o un timp un timp, in cinematografie.
- examenul fizic: poate include masurarea greutatii si a inaltimii, verificarea semnelor vitale cum ar fi pulsul, tensiunea arteriala si temperatura, ascultatia plamanilor si a inimii si examinarea abdomenului - teste de laborator:
google-analytics.com