Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (3.07 secunde)
Volumul esantionului a fost de 1.200 de persoane, iar marja de eroare maxima este de +/- 2,78% (cu o probabilitate de 0,95).
Cei doi sunt urmati de Theodor Stolojan (14,1%) si Calin Popescu-Tariceanu (11,7%).
"Toate bisericile erau inscrise pe Cartea Funciara comuna si poate din aceasta cauza s-a strecurat aceasta eroare. Nu vorbim despre aceasta, ci numai de spatiile greco-catolice.
Totodata, Nati Meir, in perioada 2000-2005, ar fi indus in eroare, cu ocazia incheierii si executarii contractelor de mediere a fortei de munca, 129 de persoane carora le-a produs un prejudiciu de 390.539 de lei (110.000 de euro), incheind contracte de plasare a fortei de munca in calitate de "agent de ocupare", prin intermediul firmei Orwalsam Trading cu societati angajatoare din Israel, specializate, in principal, in domeniul constructiilor civile.
Sondajul a fost realizat in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie pe un esantion reprezentativ de 1.190 de persoane in varsta de peste 18 ani, in 83 de orase si sate din 40 de judete, avand o eroare statistica de plus/minus 3%.
Demnitarul a declarat sambata ca transferul stadionului catre consiliul judetean a fost o eroare a fostului primar Vasile Bulucea si a criticat administratia doljeana pentru lipsa de planuri concrete in privinta bazei sportive.
Sondajul a fost realizat in perioada 16-19 ianuarie, pe un esantion de 1.000 de persoane adulte, printre care 561 de democrati, cu o marja de eroare de trei procente.
"Premierul Tariceanu se afla intr-o eroare. La consultari s-a stabilit sa se faca mai intai o platforma politica, pentru care sa-si dea consens toti parlamentarii, si apoi sa se stabileasca o propunere de strategie postaderare.
1 din Legea 14/2003. In felul acesta, obiectul sustinerii nu a fost cunoscut de catre semnatari, care au fost indusi in eroare cu privire la adevaratul scop pentru care au semnat", se arata in plangerea penala.
Politistii din Basarabi, 14 la numar, au demonstrat in 2006 si la inceputul lui 2007 ca atunci cand vrei se poate realizand practic o colaborare cu cetatenii, cu cadrele didactice de la scolile din localitate, precum si cu elevii din cele doua unitati scolare, care sunt atent supravegheati si chiar mustrati atunci cand tind sa greseasca.
Sondajul, intitulat "Barometrul administratiei publice locale din Romania", finantat de Fundatia Societatea Civila, a fost efectuat pe un esantion probabilistic de 1.253 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare statistica de +/-2,9%.
Directorul general al Regiei Apa, Constantin Stamatoiu, a declarat ca APM comite o eroare. ... 14 completeaza ca "autorizatia/autorizatia integrata de mediu se emite dupa obtinerea celorlalte avize, acorduri, autorizatii, dupa caz, ale autoritatilor competente, potrivit legii", iar art.
Potrivit sursei citate, atribuirea functiilor mentionate reprezentantilor regimului separatist ar incerca sa acrediteze in mod artificial aparenta unei legitimitati si ar putea induce in eroare opinia publica si comunitatea internationala.
Astfel, folosindu-se de calitatea conferita de aceste certificate fictive, Fotino ar fi indus in eroare autoritatile din Ilfov, Calarasi si Teleorman, carora le-a solicitat sa i se reconstituie drepturile de proprietate asupra unor bunuri mobile si terenuri agricole situate in orasul Voluntari, precum si in comunele Ulmeni, Salcia si Troianul.
15.011, din 22 februarie 2007, prin care sunt stabilite conditiile pentru acces in sediul municipalitatii, politista comite o grava eroare, intrucat in document nu exista nici un soi de discriminare intre persoanele care solicita biletul de voie pe oricare dintre usi, personal sau in interes de serviciu, si nu sunt mentionate cuvintele "jurnalisti", "ziaristi", "presa", "mass-media" sau oricare alta notiune din vocabularul limbii romane tangenta cu breasla ziaristilor.
Acest lucru este denumit drept pedofilie politica", a spus Gazda, sustinand ca "UDMR s-a folosit de toate practicile josnice pentru a induce in eroare electoratul maghiar ca sa semneze lista UDMR".
Lucratorul care a comis aceasta eroare va raspunde in fata legii, fiindca este putin probabil ca beneficiarul sa mai poata construi acolo", a declarat Constantin Stamatoiu.
Eroare sau informatie clasificata Demisia survine pe fondul declaratiilor pe care Claudiu Saftoiu le-a facut, saptamana trecuta, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu.
Democratul a reamintit de "soarta" PN„CD, atentionandu-i pe liberali ca intr-un timp relativ scurt vor ajunge "intr-o zona crepusculara a procentelor de sub marja de eroare a sondajelor".
Presedintele trebuia in schimb sa nu faca grava eroare de a refuza sa semneze numirea unui ministru liberal, asa cum a facut-o in cazul lui Cioroianu.
google-analytics.com