Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (7.03 secunde)
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Avocatul liderului PC, Sergiu Andon, a confirmat si el ca hartiile cu pricina lipseau din dosar in momentul in care l-a primit de la CNSAS.
BEC a trimis Curtii procesul-verbal de constatare a rezultatului alegerilor, impreuna cu dosarele birourilor electorale de circumscriptie in termenul prevazut de lege, respectiv 24 de ore de la inregistrarea la BEC a ultimului dosar venind din tara.
Actualul ministru al Transporturilor a mai declarat ca nu a stiut si nu i-a spus nimeni vreodata ca ar avea un dosar secret.
si s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost dovedit ca a votat in cinci localitati din judet - Suceava, Serbauti, Calafindesti, Calinesti Enache si Mariteia, in primul tur al alegerilor generale.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
in timpul guvernarii cederiste, cind era mare loctiitor al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, Dohotaru a participat la masluirea unui dosar penal privind un accident mortal de circulatie comis de maiorul Gaboreanu, seful de-atunci al doi si un sfert (UM 0215) la Satu Mare.
Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar penal, care urmeaza sa intre pe rolul Judecatoriei Carei. Tranzactii fictive cu casa si sere in anul 1996, sotii Maior au achizitionat o casa veche in Tasnad.
Adevarul este ca fiecare dintre cei doi are cate o mica problema la "dosar” - Pogea pentru ca administreaza firmele actualului vicepremier iar Berceanu ca fost ministru in timpul guvernarii CDR-iste.
La jumatatea lunii aprilie, Edhem Bicakcici si actualul premier al Federatiei, Nedzad Brankovici, au fost pusi sub acuzare pentru abuz de putere intr-un alt dosar, privind cumpararea unui apartament la Sarajevo in 2000.
La singura infatisare din acest proces (Dosar civil 474/2004 al Judecatoriei Mangalia), comisia locala Limanu a depus o intampinare, semnata de primarul Urdea, de secretara Boita Petrina si de consilierul juridic Gheorghita Nineta, prin care a solicitat admiterea actiunii "colegei de birou", asa cum a fost ea formulata.
"Este un dosar in derulare pe numele lui Lacraru, cind am confirmarea de incepere a urmaririi penale, intr-o zi sau doua, voi reveni cu o adresa la Agentie privind eliberarea acestuia din functie.
Singurul dosar finalizat pana acum si trimis spre judecare este cel in care Mischie a fost acuzat de contrabanda cu arme, pentru ca si-ar fi introdus ilegal in tara o arma de vanatoare din Elvetia, pe care nu ar fi declarat-o la vama.
Basescu a acuzat apoi, intr-o conferinta de presa, pentru a se explica, un incident din trecutul profesional al Noricai Nicolai, procuror care, inainte de 1989, fusese implicat intr-un dosar in care o persoana nevinovata fusese condamnata.
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
Cu toate ca acesta neaga cu desavarsire posibilitatea de a candida la acest scaun, surse din cadrul Prefecturii Constanta sustin ca singurul dosar inregistrat la IGPR pentru scaunul de sef al IPJ este cel al lui Victor Popescu.
"Ca exista un dosar cu aceste acuzatii, este foarte posibil, numai ca eu nu pot fi acuzat de luare de mita.
Despre suma de 200.000 de euro procurorii DNA sustin ca ar fi mita pentru un magistrat de la Înalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca omul de afaceri Costel Casuneanu sa scape de un dosar penal.
Pentru a elimina din start criticile izvorate din nestiinta sau rea-vointa, Macovei a precizat ca nu se pune problema unor "interventii pe dosar” ci dimpotriva, se urmareste eliminarea prevederilor care permit, in prezent, luarea unor dosare de catre procurorii sau parchetele superioare ierarhic.
"Poate fi o solutie ca Monica Iacob-Ridzi sa aleaga sa demisioneze si sa puna astfel stop speculatiilor care se fac pe seama acestui dosar si comparatiilor care se fac iiintre ea si cazul Adrian Nastase, spre exemplu.
google-analytics.com