Cautare

3234 de rezultate pentru "doctor radu zamfir" (2.65 secunde)
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Nu poate sa vina cetateanul cu vaca si s-o duca in biroul domnului doctor veterinar.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... "Eu am primit traducerea facuta de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani in urma.
Florentina Vladareanu - Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Radu Ganescu (a abordat tema Talasemia din perspectiva pacientului), Dr.
Omul zilei - Radu Zamfir Medic chirurg, Spitalul Fundeni Supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost cel care a anuntat telefonic la numarul de urgenta 112 faptul ca avionul a aterizat fortat.
In cadrul informarii primarului Zamfir Iorgus, acesta a tinut sa sublinieze ca, desi mai exista disfunctionalitati in asigurarea unor servicii pentru turisti, acestea sunt in curs de remediere.
Desi se spunea de mai mult timp ca democratul Zamfir Iorgus nu mai vrea si un al patrulea mandat de primar, iata ca a venit si randul pedistilor sa admita ca nu se pot face chiar luntre si punte impotriva vointei omului:
Liberalii au finaliza luni lista candidatilor pentru colegiile uninominale din diaspora, validand candidatura vicepresedintelui Fortei Democrate, Daniel Zamfir, pentru Europa de Vest, cea a poetului Nicolae Dabija, pentru Europa de Est, si a pastorului penticostal Stefan Movila, pentru America.
CNATDCU a decis retragerea titlului de doctor in cazul lui Toba pentru ca acesta a plagiat zeci de pagini. In cazul lui Kovesi, CNATDCU a decis mentinerea titlului de doctor desi aceasta a plagiat zeci de pagini.
Primarul Mangaliei Zamfir Iorgus a anuntat, in informarea de la inceputul sedintei, faptul ca primele luni ale acestui an vor aduce emotii mari Consiliului Local, intrucat in aceasta perioada va fi cunoscut deficitul bugetar pentru 2005. ... "Vom cauta alte surse pentru completarea veniturilor", declara Zamfir Iorgus.
"Biroul Permanent Local al PD Mangalia a decis, in sedinta extraordinara, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de ieri, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus", acesta era enuntul unui comunicat de presa emis de conducerea PD Mangalia si care, dupa cum se astepta mare parte a mangaliotilor, urma sa se indeplineasca in cursul serii de marti, 23 mai.
Seara cu scantei la Mangalia, cand mai multi consilieri social-democrati au fost exclusi din partid pe motiv ca se constituiau, dupa cum considera presedintele Claudiu Tusac, in ",masina de vot" a primarului Zamfir Iorgus.
Primarul Zamfir Iorgus, directorul "Rominterm" SA, Iulian Staicu, alaturi de presedintele Federatiei Asociatiilor din Mangalia, Ion Sapartoc, au fost prezenti la intalnirea cu cetatenii orasului, in cadrul centrului Cultural "Euxin".De la inceputul intalnirii, cetatenii Mangalia au avut zeci de interventii adresate primarului Zamfir Iorgus, marea majoritate cu privire la infrastructura orasului, locuinte sociale sau pentru tineri casatoriti, salubrizarea municipiului etc.
Elevii lui Samir Zamfir au avut un parcurs perfect, obtinand victorii pe linie:
Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache, invitatii spectacolului "Pasiune" Ramona Badescu si-a dorit sa-i aiba alaturi cu aceasta ocazie, pe maestrul Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache. "In cadrul spectacolului "Pasiune" ii am ca invitati speciali pe Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache.
Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA. UN OM PENTRU ETERNITATE este titlul monografiei semnate de profesorul doctor Dumitru Chira, lansata joi (orele 13.00) la UMF Carol Davila si prezentata de prof.
ingrijitor batrani la domiciliu, magaziner, electromecanic lift, strungar, ospatar, tehnician si electrician lift, electrician, frigotehnist aer in Cipru, medic ortopedist in Finlanda, miner in Polonia, doctor radiologie, doctor patolog, doctor ginecolog, doctor neurolog, doctor psihiatru, doctor anestezist, reprezentant publicitate media pentru Romania in Slovenia, medic specialist in Spania.
Florin Georgescu a revenit in centrul atentiei prin sustinerea unei exceptionale dizertatii la Universitatea Craiova, cu prilejul primirii titlului de Doctor Honoris Causa. Punctul principal al manifestarilor prilejuite de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova domnului Florin Georgescu, prim vice-guvernator al BNR.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sanatatii explica, pe scurt, ce inseamna pentru un pacient in stare atat de grava iesirea din reanimare."Problema cu Schumacher nu trebuie privita ca in filmele SF. ... • Profesorul doctor Mircea Gorgan : ... • Profesorul doctor Mircea Gorgan :
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
google-analytics.com