Cautare

3234 de rezultate pentru "doctor radu zamfir" (7.88 secunde)
"Domnul Ponta nu are dreptul sa spuna ca daca se dovedeste ca a gresit, atunci renunta la titlul de doctor. ... Doctor, doctor, doctor si a incheiat cu dottore, de vreo 7 ori.
Doctor Pasquale Anastasi - Directorul General al Departamentului "Turism, Sport, Spectacol si Politica" al Regiunii Calabria; Doctor Consolata Loddo - Director al Departametului "Promovare si Organizare Turistica" al Regiunii Calabria;Doctor; Doctor Carlo Porcino - Presedinte al Aeroportului Reggio Calabria.
Profesorii Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet, decorati cu titlul Doctor Honoris Cauza la Bucuresti (Autor :
Titlu doctor Honoris Causa pentru George Maior. ... D.Tapalaga) Directorul SRI, George Maior, va fi prezent zilele viitoare la Timisoara, unde Universitatea de Vest ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa, anunta publicatia Timpolis.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
Primul pe lista este proseforul doctor in istorie CONSTANTN TUDOR. ... CONSTANTIN TUDOR - profesor doctor in istorie; ... DANIELA CRETU - profesor universitar doctor, director filiala Calarasi a Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala;
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Radu era cel mai mobil.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Radu Deac este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant Profesorul doctor Radu Deac, personalitate a chirurgiei cardiovasculare, este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant, numit de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
In Romania Libera, Radu F. ... Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu. ... Senatorul PDL Radu F.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutiteā€ impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
Totodata, in locul lui Gheorghe Dobre, un ministru contestat si aratat cu degetul pentru cei "0 kilometri de autostrada", a fost anuntat drept inlocuitor Radu Berceanu.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat ieri, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, pe Teodor Melescanu la Ministerul Justitiei si pe Radu Stroe in locul acestuia, la Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele Organizatiei Judetene Iasi a Partidului Conservator (PC), senatorul Radu Terinte, si-a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, trecerea la Partidul National Liberal (PNL), impreuna cu alti 11 colegi din cadrul Biroului Permanent Judetean al partidului. ... Cu toate acestea, nu-mi voi ataca niciodata fostii colegi", a declarat Radu Terinte.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
google-analytics.com