Cautare

455 de rezultate pentru "dobrogea" (8.16 secunde)
Din punct de vedere al regiunilor tarii, Basescu a adunat cele mai multe voturi din zona Banatului - 83%, Dobrogea - 79%, Crisana-Maramures -78%, Transilvania
In acelasi context, trebuie mentionat faptul ca in privinta Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral, majoritatea democratilor a cazut de acord ca Hristu Uzun este potrivit pe functie si ca, spre deosebire de multi altii, si-a vazut de treaba.
In urma prestarii de servicii de salubrizare a plajelor cu mijloace mecanice, precum si a altor facilitati pe care concesionarii plajelor erau obligati prin contracte sa le puna la dispozitia turistilor (salvamar, etc.), Directia Apelor Dobrogea Litoral a obtinut in cursul verii trecute 24 miliarde lei, in timp ce cheltuielile s-au cifrat la 21 miliarde lei, a precizat Hristu Uzun, directorul DADL.
Dobrogea, Oltenia si Muntenia fusesera deja ocupate, astfel incat cotropirea totala a teritoriului national parea, pe buna dreptate, doar o chestiune de timp.
In ceea ce priveste reajustarea pretului la care au fost vandute societatile de distributie a energiei electrice, Electrica Dobrogea si Electrica Banat, negocierile sunt inca deschise, valoarea contractelor putand sa fie stabilita in plus sau in minus.
Industria energetica Filialele Electrica Dobrogea si Electrica Banat au fost vandute italienilor de la ENEL, acestia primind un pachet de 51% din actiunile companiilor de distributie de electricitate.
Cel mai mult vor avea de suferit culturile din Baragan, Dobrogea si centrul Moldovei. Specialistii mai atrag atentia ca deficitul de umiditate din sol, lipsa precipitatiilor in lunile ianuarie, februarie si martie afecteaza si culturile de grau.
Zonele vizate in principal pentru impadurire in viitorii 20 de ani sunt in principal ale judetelor invecinate Dunarii, doua judete din Dobrogea si cele patru judete din Moldova pozitionate intre Siret si Prut.
Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel Distributie Dobrogea, Unitatea Teritoriala Retea Constanta, anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul lucrarilor in orasul Ovidiu si localitatea Valu lui Traian.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa intalnirea cu Stephen Hadley, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui SUA, ca negocierile romano-americane privind amplasarea bazelor militare SUA in Romania sunt incheiate, urmand sa fie semnat acordul in acest sens.
In primul si-n primul rand, nu trebuie autostrada in Romania, in primul rand trebuie sa functioneze apa de la Mariuta si Botosani si pana la zona in curs de desertificare din Dobrogea.
Fiecare schelet va fi dus la institutul de antropologie, iar istoricii ar putea sa rescrie...istoria, mai ales cu privire la rolul bulgarilor in Dobrogea.
a fost prins in Strategia integrata de dezvoltare durabila a Deltei Dunarii in contextul necesitatii reabilitarii drumului care leaga Dobrogea de Moldova.
Amplasarea bazelor americane in Dobrogea este un lucru bun, dar care a fost platit cu pretul izolarii Romaniei fata de Europa, a mai spus Geoana.
"Nu putem intelege, asta nu e descentralizare", a afirmat Radu Comanici, dand exemplul plajelor care vor ramane in administrarea Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral.
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Dar Ionel Manafu ocupa si functia de director executiv la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral, functie cu care i-a luat ceva timp sa se familiarizeze si dupa cum spun unele voci, nu ar fi prea interesat sa o paraseasca prea repede.
Dar Ionel Manafu ocupa si functia de director executiv la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral, functie cu care i-a luat ceva timp sa se familiarizeze si dupa cum spun unele voci, nu ar fi prea interesat sa o paraseasca prea repede.
Rosenthal, privind aprovizionarea armatei cu furnituri si furaje pentru unitati din Dobrogea (trimis in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie, politicianul a fost achitat la interventia prim-ministrului);
Voiti sa ne luati ceea ce este al nostru, adica Dobrogea si sa ne dati in schimb ceea ce nu este al vostru:
google-analytics.com