Cautare

455 de rezultate pentru "dobrogea" (2.54 secunde)
De remarcat in acest context balba Directiei Apelor Dobrogea Litoral, care anunta victorioasa ieri despre cum a promulgat Basescu legea plajelor vineri, 30 iunie a.c., in conditiile in care presedintele si-a pus semnatura pe actul legislativ abia ieri, 3 iulie a.c.
Problema e ca una dintre firmele concesionare a licitat mai multa plaja decat are in realitate, dar asta-i problema Directiei Apelor Dobrogea Litoral...", a afirmat Radu Mazare, primarul apreciind ca si la nivel de DADL lucreaza...
Radu Mazare a spus ca Primaria Constanta nu va curata promenada, in locurile unde s-a depus nisipul spulberat de furtuna de la inceputul lunii iulie si care impiedica turistii sa se plimbe, pentru ca acest lucru este de datoria Directia Apelor Dobrogea Litoral.
Directia Apelor Dobrogea Litoral cheltuie sute de mii de euro pe luna pentru colectarea si depozitarea deseurilor de pe plaje (alge, scoici, gunoie lasate de turisti).
Am fost seful serviciilor de contrainformatii pe spatiul Dobrogea, iar Traian Basescu era ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor si avea biroul in Administratia Porturilor din Constanta.
Braila si Vrancea au nevoie de un pod care sa lege peste Dunare Moldova de Dobrogea", a continuat Constantinescu. Nemultumirile oficialului constantean sunt legate insa de pozitia autoritara a puterii de la Bucuresti si lipsa unor masuri in privinta descentralizarii:
Autonomie - la Caracal Pe de alta parte, presedintele Basescu a declarat la Targu Mures ca la Odorheiu Secuiesc va fi tot atata autonomie ca si la Caracal, ca intr-o comuna din Dobrogea sau in orice comuna din Mures, Harghita sau Covasna, pentru ca nu se poate face abstractie de Constitutia Romaniei.
Mai exact, disputele dintre municipiu si judet, care pareau a fi tinute sub control in ultima perioada (prin faptul ca democratii nu au mai iesit sa-si spele rufele in public), au luat o nebanuita forma: Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral.
toti directorii de descentralizate vor fi in continuare sustinuti in functii, si in special Ionel Manafu, directorul general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, dupa cum atinut sa sublinieze deputatul Stelian Dutu, presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, prezent la eveniment.
Asa se face ca Directia Apelor Dobrogea- Litoral (DADL) continua sa atribuie contracte prin negociere directa, la un an de la producerea inundatiilor.
De asemenea, pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital ale autoritatilor administratiei publice locale au fost alocate fonduri in valoare de aproximativ 10 milioane de lei noi pentru obiective precum finantarea lucrarilor tehnico-edilitare ale cartierului de locuinte Dobrogea II din municipiul Mangalia, finantarea lucrarilor privind extinderea retelelor cu apa si canalizare in comuna Costinesti precum si pietruirea drumurilor din localitatile Lumina, Pestera si Mereni.
Pentru Ionel Manafu insa, norocul porcesc care l-a mentinut pana acum in functia de director general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral se va termina inca din primele zile ale anului.
Candidatii pe regiuni raman Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
In alta ordine de idei, a retinut atentia respingerea de catre CLM a proiectelor privind acordarea cu titlu gratuit a terenurilor aflate sub activele unor firme mari precum Mamaia SA (14 terenuri aflate sub tot atatea hoteluri pe care le detine), Electrica Dobrogea, Petrom- OMV, Romtelecom, Transelectrica si Oil Terminal.
Potrivit celor care au fost chestionati, nemultumitor este insa faptul ca nu s-a acordat o atentie sustinuta intretinerii si modernizarii spatiilor verzi, respectiv plajelor - la capitolul plaje insa, cetatenii dand dovada ca nu sunt bine pusi la punct cu anumite chestiuni, si anume cu faptul ca plajele sunt in administrarea Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, si nu a primariei.
Cine isi inchipuie ca ENEL Dobrogea furnizeaza energie si servicii tinand cont de renumele clientului - in cazul de fata Consiliul Judetean - se insala amarnic.
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), a fost chemat sa dea cu subsemnatul la noul ministru al Mediului, Atilla Korodi.
Vicepresedinte (si din cate se pare, adevaratul lider) al partidului si responsabil pe zona Dobrogea este Mihai Barbuliceanu, fost sef al Corpului de Control din guvernarea lui Mircea Ciumara, fost director executiv al Nitramonia Fagaras si asociat de unii anumitor servicii secrete.
Liberalii constanteni au celebrat ieri Ziua Mondiala a Mediului, prilej cu care au prezentat si "nucleul dur" al Departamentului Ecologic al PNL, dar si pe Gheorghe Babu, directorul adjunct al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, din ce in ce mai vizibil in ultima vreme, in contextul in care sefului sau ii sunt numarate zilele de directorat.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
google-analytics.com