Cautare

61300 de rezultate pentru "disparitia fetei din carbunesti" (7.27 secunde)
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana nu va fi de bun augur pentru toate intreprinderile mici si mijlocii din judet. Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie "Oltenia" considera ca disparitia a doar un sfert din ele va fi un succes.
Presedintele UDMR, Markó Béla, si presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, László Tökés s-au aflat ieri, la Baile Tusnad, la aceeasi masa pentru a discuta despre autonomia zonelor locuite de maghiari.
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia Titanicului a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
ULUITOARELE intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia vasului TITANIC a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
A trecut deocamdata putin observata in Romania prognoza ingrijoratoare a organizatiei World Wildlife Fund, data saptamana aceasta, care inventariaza zece fluvii de pe glob amenintate cu disparitia. ... Singurul fluviu al Europei amenintat cu disparitia in urmatorii 15 ani este Dunarea.
Ziua in care ne intalneam la sediul din Baneasa si unde, in calitatea lui, de "sef" al agricultorilor din partid, ne vorbea despre grijile celor care lucreaza pe camp. ... Sunt tare suparat (acesta o fi cuvantul potrivit?) de disparitia prietenului si colegului meu, Victor Surdu.
Tariceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel Mai multi lideri politici, inclusiv fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, liderul PSD, Liviu Dragnea, si-au exprimat regretul pentru disparitia din aceasta viata a lui Elie Wiesel, un supravietuitor al Holocaustului, care nu si-a uitat originile romanesti.
A iesit din dispozitiv principala scula basesciana de lupta impotriva USL. ... Nu se pot rezolva doar prin disparitia lui basescu. N-am invatat nimic din disparitia lui ceausescu? ... Nu poti face din frustrari politici publice.
Sunt multi care isi exprima ingrijorarea ca integrarea ar duce si la alterarea identitatii noastre nationale, la disparitia sau marginalizarea unor traditii si obiceiuri. ... Pe care din aceste elemente le putem considera ca fac parte din identitatea noastra nationala? ... Ceea ce ma ingrijoreaza mult este disparitia folclorului autentic.
Concluziile trase in urma audierilor fostilor sefi de la SRI si de la Directia de Informatii din MAI, Radu Timofte si Virgil Ardelean, l-au deranjat vizibil pe seful statului.
La Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) puteti apela cu incredere la refelexoterapie. ... "Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
Despre disparitia fostului lider sarb/iugoslav Slobodan Milosevici s-ar putea scrie sub titlul, imprumutat de la un roman al lui Anton Holban, "O moarte care nu dovedeste nimic". ... Caci Milosevici ar fi murit din cauza detentiei.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca "disparitia lui Lech Kaczynski este o pierdere nu doar pentru Polonia, ci pentru intreaga Uniune Europeana" "Vocea sa a adus realism si echilibru politicii europene, totul venind ca rezultat al sustinerii puternice a intereselor poporului pe care il reprezenta.
Ar fi o greseala sa ne grabim cu anuntarea candidatului la prezidentiale PSD nu trebuie sa se grabeasca sa anunte candidatul la alegerile prezidentiale din toamna.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Ion Iliescu a publicat pe blogul sau un text dedicat scriitorului Augustin Buzura Textul este intitulat La disparitia unui prieten si il puteti citi in continuare.
Disparitia fizica, de mult anuntata, a lui Yasser Arafat incheie o epoca si dezvolta un noian de intrebari. ... Acest lider va avea depline puteri de negociere, in sensul ca isi va putea impune punctul de vedere asupra tuturor tendintelor din miscarea palestiniana?
Era de asteptat, deci, ca, dupa disparitia spaimelor, sa asistam la o vertiginoasa prosperitate a barfei. ... Mai intai, mica, dar virulenta grupare anti-Tariceanu din Partidul National Liberal a iesit din nou la atac.
Am aflat cu tristete vestea incetarii din viata a fostului suveran al Romaniei, Mihai I. ... Revenit in tara, dupa schimbarile din decembrie 1989, a trecut peste dezamagiri si momente dificile si a devenit avocatul Romaniei in efortul ei de integrare europeana si euroatlantica.
google-analytics.com