Cautare

61300 de rezultate pentru "disparitia fetei din carbunesti" (6.31 secunde)
Jumatate dintre romani cred ca internetul va duce la disparitia cartilor.
se indica remediul Nux Vomica CH 15 - 3 granule din doua in doua ore, pana la disparitia simptomului. ... se indica remediul Ipeca CH 9 - 3 granule din doua in doua ore, pana la disparitia simptomului.
Comisia SRI a finalizat raportul referitor la Omar Hayssam, in care se arata ca SRI nu este responsabil de disparitia sirianului, pentru ca DIICOT nu a mai solicitat Serviciului sa-l monitorizeze pe inculpat, dupa eliberarea acestuia, desi el era cercetat in mai multe dosare de urmarire penala.
Liderul PSD Mircea Geoana afirma, intr-o scrisoare de condoleante, ca disparitia senatorului Ted Kennedy pare neverosimila, mentioneaza ca este unul dintre cei care l-au cunoscut si ca cei ramasi in urma politicianului trebuie sa poarte mai departe mostenirea crezului politic al acestuia.
Odata cu intrarea in vigoare a noilor norme BNR privind cre­ditul de consum din 22 octom­brie, sistemul de finantare "credit doar cu buletinul" va inceta sa mai fie valabil.
VA INDEMNAM SA NU FITI TRISTI Disparitia fulgeratoare a Stelei Popescu a lasat un gol imens in inimile tuturor celor care au iubit-o si respectat-o intreaga viata.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. ... 88% din persoanele chestionate cunosc riscurile aparitiei cancerului de piele in momentul expunerii la soare, fara protectie.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicandu-se si sursele. - Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt.
Totusi, isi amintea ca, la un moment dat, in 1980, a fost solicitat de Air Force sa se concentreze prin clarviziune asupra unui obiect care zbura deasupra unei baze din blocul rasaritean.
El a adunat aceste intamplari, in principal, din presa rusa a vremii, sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicand si sursele. ... Martora l-a intrebat de unde vine, iar acesta i-a raspuns ca "din a zecea dimensiune".
FARCAS) Experientele de clarviziune cu scop de spionaj, efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S.
A doua zi, acestea au fost expediate cu avionul la baza militara Fort Worth din Texas, de unde, la ordinul Generalului Ramey, comandantul bazei, au plecat spre baza, numita, azi Wright-Patterson din Dayton, Ohio.
Ce sunt antiinflamatoarele Un agent antiinflamator este un medicament sau o substanta care reduce inflamatia (roseata, umflatura si durerea) din corp. Agentii antiinflamatori blocheaza anumite substante din corp, care provoaca inflamatia.
Opt din zece adolescenti sufera de un anume grad de acnee. ... Ca sa intelegem cum apare acneea trebuie sa ne reamintim cateva lucruri despre piele, aflate mai recent sau mai demult si din manualul de anatomie sau de la vreo emisiune TV. Pielea este formata din doua starturi:
Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
Factorii de risc ai cancerului de piele - Expunerea prelungita la soare sau la lumina ultravioleta, factorii de risc cei mai importanti pentru producerea cancerului de piele, mai ales in timpul copilariei (din neatentie) , in cadrul meseriilor in care persoanele trebuie sa lucreze afara pe soare sau in timpul activitatilor in aer liber;
cupluri celebre din literatura si istorie (Autoare: ... Ceva mai diferite decat cuplurile celebre din ziua de azi: ... Tristan si Isolda Se povesteste ca, odata, demult, pe cand domnea regele Arthur, Isolda (fata regelui Irlandei) fusese promisa in calitate de sotie regelui Mark din Cornwell.
Studiile de specialitate l-au facut pe Victor Grigore sa inteleaga ceea ce se intampla cu figura umana in momentul cand aceasta este trecuta prin mijloace plastice diferite de abordare, atat tehnic, cat si din punct de vedere al genului artistic implicat in reprezentare.
google-analytics.com