Cautare

61300 de rezultate pentru "disparitia fetei din carbunesti" (6.64 secunde)
Cea mai mare scumpire anuntata este cea a gazelor naturale, al caror pret s-a majorat, de la 1 ianuarie, cu aproximativ 17%, ca urmare a cresterii pretului gazului din import, de la 250 de dolari/mia de metri cubi, la 285 de dolari.
Aproximativ 50 de angajati ai Energoconstructia Rovinari au intrat in greva marti dimineata din cauza faptului ca nu si-au mai primit sala-riile din decembrie. ... "Traim din imprumuturi si din datorii. Nu ne-au dat banii din luna decembrie, nu stim de ce.
Cu toate acestea, artista a fost criticata ca ar fi abuzat de operatiile estetice, iar pozele sale recente sunt dovada clara ca ceva s-a schimbat la nivelul fetei.
Prestigioase asociatii din domeniu si-au unit fortele in aceasta luna pentru a trage un semnal de alarma asupra riscului cancerului pulmonar, considerat a fi ucigasul nr. ... moare din cauza cancerului pulmonar", declara doctorul pneumolog Dorin Vancea, presedintele Sectiunii de Cancer Pulmonar a Societatii Romane de Pneumologie.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Saliva poate hrani creierul, ajuta la digestie, detoxifica organismul, mareste flexibilitatea, sporeste luciul si netezimea fetei si corpului, stimuleaza sexualitatea si intareste imunitatea - toate functiile care se opun efectelor imbatranirii conform medicinii traditionale chineze, este "lichidul de aur".
Legendele povestesc ca Poseidon, zeul marii, s-a indragostit, intr-o buna zi, de nimfa Korkyra, fiica raului Asopos, si a rapit-o, ducand-o intr-o frumoasa insula a Marii Ionice, insula careia zeul i-a dat numele fetei.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Alexandru Bucur, seful Clinicii de chirurgie oro-maxilo-faciala din cadrul Spitalului Prof. ... Dan Theodorescu din Bucuresti se deruleaza Zilele Prevenirii Cancerului Oral. ... Din pacate, peste 50% dintre acestia vin in faza chirurgicala, depasita.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 2 Politie si grupa operativa a Sectiei 8 Politie, ocazie cu care s-au constatat urmatoarele:
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Jiddu Krishnamurti (n.12 mai 1895 Madanapalle, India - 17 februarie 1986, Ojai, California, Statele Unite) a fost un filozof si predicator spiritual indian, care, incepand din anii 1920 a activat mai ales in Statele Unite, in Marea Britanie si in India natala.
Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i- a suflat in nari suflare de viata, si omul s'a facut astfel un suflet viu.(Geneza 2:7) Tarana pamantului din ebraica inseamna praf, sol, cenusa, pamant.
Asa este cazul eczemei de contact, care poate fi determinata de o gama larga de produsi chimici din gospodarie (detergenti) sau din industrie (industria farmaceutica - antibiotice, sulfamide etc;
O tanara patinatoare, Lidia Dragescu, originara din Romania si stabilita in Romford, Essex, a murit dupa ce a cazut de la peste 30 de metri inaltime, din domul Catedralei Saint Paul din Londra, pe 11 octombrie.
Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi. ... Adrian Mutu a reusit sa iasa din nou in evidenta. Nu din punct de vedere profesional, Briliantul fiind intr-o pauza mai lunga cu fotbalul, ci cu o noua cucerire.
Acesta situatie este intalnita in ultima perioada din ce in ce mai des, accesul la internet fiind la indemana oricui atat la locul de munca cat si acasa. Este excitant sa stii ca apasand cateva taste puteti avea posibilitatea de a comunica cu femei din toate colturile lumii.
• Nedelcu Visterineanu, unchiul Adinei Visterineanu, fosta sotie a impresarului bataus Marcel Prodan, a povestit, in exclusivitate pentru Libertatea, in ce relatii au ramas nepoata lui si Marcel, dupa divortul acestora din 2011. ... Au facut nunta la Casa Dobrogeana din Constanta, cand Adina era gravida cu Eduard Stefan.
Problemele Gabrielei Dorgai par a izvori din drama pe care a trait-o cand si-a gasit mai intai tatal, apoi mama sinucisi. Apoi, in urma divortului a pierdut custodia fetei, in favoarea fostului sot.
Va tine regim toata viata Fostul mare tensiman are din nou probleme cu sanatatea. Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor.
google-analytics.com