Cautare

127 de rezultate pentru "deutsche" (2.67 secunde)
Deutsche-welle-world informeaza: Cine este deranjat de o Romanie a regiunilor? (Autor: Vlad Mixich; Redactor: Petre M. Iancu). Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost finalizat si echipa presedintelui Traian Basescu trebuie sa se pregateasca de razboi.
Deutsche Welle: Cauzele neincrederii De la epoca Adunarii Constituante din 1990, de la prima lege a societatilor comerciale sau de la legea privatizarii prin cupoane si pana astazi, Parlamentul si-a diminuat mult rolul sau legislativ.
Mi s-a parut ca a fost mai echilibrat, mai ponderat Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca ia in considerare sansele unor formatiuni noi de dreapta, precum Noua Repulica si a admirat evolutia liderului PSD Victor Ponta in perioada protestelor din intreaga tara.
Pe fata sau voalat i se cere demisia, vezi comentariul Deutsche Welle, de exemplu. Cum se va rezolva retragerea lui Basescu in mod real este o chestiune care da deja batai de cap.
Cancelarul german probabil nu va citi cartea, comenteaza vineri Deutsche Welle (DW). Cu ocazia lansarii cartii, Hohler a atacat-o pe Merkel pentru faptul ca reduce rolul Parlamentului, in special in modul in care gestioneaza criza euro si retragerea din "era centralelor nucleare", potrivit thelocal.de.
Deutsche Bank, pe care am incercat sa-i convingem sa vina, au pierdere in Germania, si au spus ca nu pot veni • A fost o sincopa la CFR Marfa, categoric.
Astfel ca, dupa ce a doborat record dupa record, pretul barilului de titei se afla de trei zile in scadere, iar tendinta va continua, spun expertii OPEC, citati de Deutsche Welle.
In cele doua tari, dobanzile sunt ridicate, insa ambele state au un mare potential de crestere economica", titreaza publicatia germana, citata de Deutsche Welle.
taxa unica Cota unica de impozitare a inceput sa fie la moda in Europa de Sud-Est incepand din 1991, se arata intr-un comentariu elaborat de Deutsche Welle.
çn urma cu cateva zile, presedintele Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS), Gabriel Zbarcea, a anuntat ca Deutsche Bank si UniCredit si-au prezentat oficial interesul pentru privatizarea BCR.
Potrivit acestora, unul dintre cei mai activi este Deutsche Bank.
Aproape 130 de reprezentanti de la companii precum Deutsche Bank, Merrill Lynch, Standard&Poor’s, ING, JP Morgan sau Goldman Sachs, prezenti a Londra, au fost interesati in special de reformele pe care Guvernul roman le-a initiat sau le are in vedere.
Potrivit unui studiu al Bancii de Investitii Goldmann Sachs, citat de Deutsche Welle, exista indicii clare referitoare la explodarea pretului la barilul de petrol.
Sistemul de acordare a creditelor in Romania este pus sub semnul intrebarii de expertii care considera ca imprumuturile in valuta sunt date mult prea rapid, comparativ cu ritmul obisnuit in Europa, comenteaza Deutsche Welle.
Pentru cumpararea pachetului detinut de stat la BCR si-au exprimat deja interesul o serie de institutii bancare cu traditie precum grupul german HVB, Deutsche Bank, UniCredito, BNP Paribas.
"Pina acum, am primit scrisori de interes de la Deutsche Bank, Intesa, care este prima banca din Italia, Unicredit, HVB si BNP Paribas.
“Uniunea Crestin Democrata ar putea bloca in Bundestag aderarea Romaniei la UE daca Romania nu indeplineste criteriile de aderare, schimbandu-se fundamental in urmatoarele cateva luni“, titreaza editia electronica de ieri a Deutsche Welle, preluand acest avertisment care a fost lansat de expertul european al conservatorilor germani, Matthias Wissman, in interviuri acordate duminica ziarelor “Die Welt“ din Berlin si “Freie Presse“ din Chemnitz.
Bancile care au confirmat oficial dorinta de a participa la privatizare sunt Banca Intesa, Unicredito, Deutsche Bank, Fortis, BNP Paribas, HVB-Creditanstalt.
Deutsche Bank Germania avea, la 31 martie 2005, active de 901 miliarde de euro, iar profitul net din 2004 a fost de 2,47 miliarde de euro.
Astfel, in cursa pentru preluarea BCR au mai ramas Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN AMRO.
google-analytics.com