Cautare

370 de rezultate pentru "deutsche leasing" (2.57 secunde)
BCR Leasing, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania - Grupul Banca Comerciala Romana -, sarbatoreste cinci ani.
BCR Leasing a primit premiul "Cea mai admirata companie de leasing" in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Leasing 2006. Evenimentul a fost organizat de catre Bucharest Business Week, in colaborare cu Asociatia Societatilor de Leasing din Romania (ASLR) si Asociatia de Leasing Bancar (ALB).
Persoanele sau firmele care au cumparat masini in leasing financiar trebuie sa depuna la administratia de taxe locale, pana la 31 ianuarie, o declaratie insotita de o copie a contractului, potrivit Codului Fiscal, dar si a certificatului de inmatriculare, pentru a deveni platitori de impozit, informeaza NewsIn.
Craiovenii sunt nemultumiti ca trebuie sa stea cu orele la cozi pentru a-si declara contractele de leasing in baza carora vor plati taxa pentru masini. Autoritatile au prelungit pana pe 15 februarie termenul pana la care posesorii de masini in leasing pot depune actele.
Aceasta garantie reprezinta pana la 95% din valoarea contractului de leasing financiar. Produsul are drept scop sustinerea activitatii firmelor mici si mijlocii, inclusiv a celor fara istoric de functionare, prin asigurarea accesului la finantare prin leasing financiar cu costuri minime.
Societatile de leasing financiar functioneaza de curand dupa noi reglementari legislative. Principalele noutati in domeniu se refera la modificarea sumei minime de subscriere pentru infiintarea unei societati din acest domeniu, precum si la relatiile contractuale intre finantatorul si utilizatorul bunului aflat in leasing.
3.000 de craioveni s-au inghesuit ieri sa-si declare pe ultima suta de metri la Directia de Taxe si Impozite contractele de leasing. ... Cladirea Directiei de Taxe si Impozite Craiova a fost ieri neincapatoare pentru miile de craioveni veniti in ultima zi sa-si declare bunurile achizitionate in leasing.
Dupa ce a dat batai de cap companiilor de leasing, noua modalitate de calcul a accizelor pentru autoturismele achizitionate in leasing se va aplica doar pentru contractele incheiate dupa intrarea in vigoare a acestor modificari. ... Mihai Hura, prezent la Forumul de Leasing organizat de Finmedia.
Raiffeisen Leasing IFN a incheiat in primul trimestru peste 1.600 de contracte, in valoare totala de circa 70 milioane de euro, volum dublu fata de cel de anul trecut.
Piata leasingului a capatat o gura de oxigen dupa ce executivul a lasat deductibilitatea taxei pe valoarea adaugata la contractele de leasing auto deja existente, la cele pentru agentii de vanzari, pentru taximetrie etc.
Dupa ce unele banci au creat pe site-urile lor o sectiune special dedicata imobilelor aflate in executare silita, unele societati de leasing au facut sectiuni asemanatoare pentru bunurile recuperate de la clientii rau-platnici.
Potrivit Reuters, Intesa, Erste Bank si Deutsche Bank au cele mai mari sanse. Surse din BCR sustin insa ca finalistii cei mai puternici pot fi Dexia, BNP Paribas, Intesa si Deutsche Bank.
Cine poate obtine credite Pentru obtinerea unui imprumut sau a unui contract de leasing financiar, cei interesati trebuie sa detina o firma care sa fie cu cel putin 51% capital privat si sa fie situata in zonele rurale sau in zonele urbane dar cu activitate in zona de economie rurala.
Masurile de limitare a creditarii valabile pana acum doar pentru banci se vor extinde si asupra societatilor de leasing si societatilor de creditare. ... Prin urmare, un client va fi restrictionat in contractarea de credite sau leasing de plafonul maxim impus de BNR.
Incepand de ieri, compania Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Mihaela Mateescu, noul director general al Raiffeisen Leasing a indeplinit in ultimii trei ani functia de sef al diviziei de vanzari a aceleiasi companii.
Valoarea bunurilor finantate de societatile de leasing din Romania ar putea urca de la 3,26 miliarde euro in 2006 pana la 3,5 - 4 miliarde euro in acest an, ca urmare a cresterii economice si a puterii de cumparare.
Tranzactiile in leasing pe piata auto romaneasca au avansat cu 46% in primul semestru fata de perioada similara a anului trecut la 58.438 de autovehicule, cumuland circa 43% din totalul vanzarilor, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Romania (APIA).
Pe fondul crizei actuale, tot mai multe persoane apeleaza la anunturile de la mica publicitate pentru a ceda contractele de leasing pe care le-au initiat.
Actionarii majoritari ai BCR isi propun sa transforme noua achizitie in cea mai profitabila banca din intreg grupul Erste Bank, potrivit Deutsche Welle.
Romstal Leasing ar putea fi achizitionata de Banca Italease din Italia.
google-analytics.com