Cautare

8096 de rezultate pentru "desi" (3.03 secunde)
Desi in multe dintre aceste cazuri subiectii furnizeaza informatii multiple si consistente pe care, aparent, nu ar trebui sa le cunoasca, nicio astfel de situatie nu a fost acceptata ca o dovada incontestabila a reincarnarii, deoarece mereu se strecoara unele erori printre relatarile corecte, erori de natura sa arunce o umbra de indoiala asupra intregii chestiuni.
Desi peste doua zile expira ultimatumul dat de autoritati, societatea familiei viitorului vicepremier nu a miscat un deget.
- Pisicile pot reflecta, de asemenea iluzii care le au altii despre tine sau din lumea care iti da un fals sentiment de putere sau de control - In vise, pisicile simbolizeaza o iluzie, mai exact o credinta falsa pe care ai construit-o si in care alegi sa crezi, desi realitatea este cu totul alta.
S-ar putea ca intreaga actiune sa fi facut parte dintr-un plan ingenios, in care Lazar a devenit victima inocenta intr-un complot pentru a convinge pe cineva - poate pe rusi - ca guvernul SUA poseda OZN-uri si tehnologie extraterestra in arsenalele sale secrete, desi in realitate nu le poseda.
Desi exista multi oameni de afaceri prosperi, de origine aromana, in Macedonia, ei prefera sa nu isi afiseze originea si identitatea, pentru a nu fi supusi presiunilor din partea autoritatilor.
- De ce fac femeile atatea eforturi pentru a fi atragatoare in fata barbatilor, desi pe de alta parte resping in mod atat de categoric dorintele sexuale ale acestora?
Desi oamenii se asteptau sa intre repede in posesia locuintelor, executia a fost stopata timp de mai multi ani din cauza lipsei de fonduri.
Lucrarile congresului au fost marcate de o unanimitate optimista, desi majoritatea invitatilor au preferat sa nu participe.
Odata puse deoparte ingredientele expirate ale PNL Mangalia, trebuie sa amintim ca pretendentul sefiei liberale expus ad-hoc, Lucian Visa, a obtinut cu un vot mai mult decat periculosul Pricopie, desi s-a inscris la alegeri pe ultima suta de metri.
Desi PAE reprezinta pentru cei mai multi galateni o necunoscuta, candidatul sau este un nume cunoscut in randul microbistilor, cat si al siderurgistilor.
Intr-un final, acelasi Mircea Iustian a concluzionat ca ii este teama si ca are nevoie de o imputernicire de la partid, desi, in mod evident, era indreptatit sa semneze hartiile fara de care PDL nu-si putea inregistra candidatii. ... Desi Udrea, Popescu & Co.
Paslaru spune ca Galatiul avea nevoie de un astfel de protocol intre cele doua institutii pentru ca, desi exista inca parcari goale in dreptul unor institutii, multi galateni prefera sa-si lase masinile pe unde apuca.
Desi reprezentantii UDMR Bihor sunt singurii care vor trimite in parlament patru politicieni, Lakatos Péter, Derzsi Ákos, Cseke Attila si Petõ Csilla, acestia se declara surprinsi si nemultumiti de prezenta slaba la vot a electoratului bihorean.
PC are o veche nemultumire legata de alegerile parlamentare, considerand ca PSD le-a distribuit cele mai proaste colegii si, atunci, putini conservatori au ajuns in Parlament, desi ar fi fost mai multi potentiali conservatori eligibili.
In mod ironic, Eugen Marinescu a intrat subit in concediu medical, desi prefectul anuntase, la cateva zile dupa ce fusese instalat oficial in functie, ca nu va accepta ca subordonatii sai sa intre in concedii medicale.
In mod ironic, Eugen Marinescu a intrat subit in concediu medical, desi prefectul anuntase, la cateva zile dupa ce fusese instalat oficial in functie, ca nu va accepta ca subordonatii sai sa intre in concedii medicale.
Desi greselile Dv.sunt, dupa cum am spus, atat de mari si de numeroase, incat cei care au suferit efectele lor, avand singura vinovatie ca v-au votat, merita sa fie recompensati de urgenta printr-o de demisie, fie ea si de onoare.
Desi am auzit multe speculatii si scenarii privind protestul din 22 ianuarie, nu voi comenta acum si aici scopul sau legalitatea actiunii, nici drepturile Dumneavoastra constitutionale in calitate de presedinte.
Supararea fostei salariate provine din faptul ca, desi muncea extrem de mult si nu a fost agajata pe criterii politice, cineva a considerat ca trebuie sa plece.
Desi Constanta este un judet cu un trecut destul de bogat, daca este sa calculam dupa cele aproximativ 700 de monumente istorice trecute pe lista Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatile sunt suparate ca nu pot sa le valorifice prea mult.
google-analytics.com