Cautare

8096 de rezultate pentru "desi" (3.85 secunde)
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari.
Desi noi credem ca toata lumea trebuie sa utilizeze case de marcat fiscale, PF ignora aceasta obligatie, fluturand prin fata comisarilor nostri o decizie a DGFP Bihor prin care, potrivit Codului fiscal, PF nu sunt obligate sa utilizeze case de marcat.
Desi sunt în afara legii, actionarii care detin în nume propriu sau concertat peste limita legala de 1% din capitalul social al societatilor de investitii financiare nu-si pot pierde actiunile fara propria semnatura.
Desi sunt în afara legii, actionarii care detin în nume propriu sau concertat peste limita legala de 1% din capitalul social al societatilor de investitii financiare nu-si pot pierde actiunile fara propria semnatura.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a reprosat autoritatilor din administratia publica locala ca se fac ca ploua atunci când vine vorba sa dea bani pentru rezolvarea problemelor din judet.Imediat dupa încheierea videoconferintei cu prefectii având ca tema canicula, sustinuta de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Nicolae Giugea s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi prefectilor li s-au trasat sarcini care implica si finantare, autoritatile centrale nu specifica de unde ar trebui sa fie luati banii.
Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani.
Desi anuntat cu mare fast la început de an, programul "Rabla" pentru tractoare nu a demarat.
Asa se face ca rata de absorbtie a fondurilor nationale este de doar 75%, desi, initial, reprezentantii Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati isi propusesera sa depaseasca in acest an 80%.
Desi pot deschide fara probleme orice fel de fisiere, acestia sunt in continuare obligati sa aiba un cont de Office 365, daca vor sa creeze sau sa editeze acele fisiere.
Este cu mult mai important sa ai sufletul si mintea intregi, desi nu neg nici importanta integritatii dentare.
Si, desi mai raman cateva lucruri neclare, cum ar fi cat de capabili suntem sa folosim acest simt in mod adecvat, el ne-ar fi foarte util in situatii de orientare, asta daca am sti sa-l stapanim.
Desi anumite modificari ale memorie sunt normale odata ce inaintam in varsta, problemele care apar si afecteaza viata de zi cu zi nu sunt. ... Desi amintirile vechi nu par afectate, in cazul bolii Alzheimer, pacientii pot uita experientele traite recent.
Pentru ca vezi tu, noi nu ne dam seama, dar Ileana, desi ar fi vrut sa inceapa o construtie de genul acesta in Canada, n-a dat peste argila.
Desi in toate scolile din mediul rural exista computere, in doar 75% din scoli echipamentele sunt funcționale.
Desi invatamantul s-a reformat si s-a modernizat continuu in ultimii ani, incercand si chiar reusind sa se alinieze in multe domenii celor mai avansate tari europene, tranzitia nu s-a incheiat si nu da semne ca s-ar incheia curand.
De pilda reforma in domeniul viticulturii, a fost implementata stramosilor daci cu mai bine de doua mii de ani, de catre Burebista, si desi a inceput cu stangul, prin arderea viilor, din esec in esec urmasii lui au ajuns in prezent al 12-lea producator mondial de vinuri.
MOLDOVA In prima parte a intervalului de referinta, dar si catre sfarsitul acestuia, desi vor fi variatii termice de la o zi la alta, caracteristica generala se mentine cea de vreme rece, in special dimineata si noaptea.
Desi mai rece ca de obicei, viata de cuplu pare mai stabila, mai asezata, pe teren sigur.
Desi mai rece ca de obicei, viata de cuplu pare mai stabila, mai asezata, pe teren sigur.
Desi pe harta sunt doua localitati distincte, ele sunt una in continuarea celeilalte, asa ca o sa le prezint impreuna.
google-analytics.com