Cautare

133 de rezultate pentru "demisii" (4.06 secunde)
"Presedintele Romaniei a luat la cunostinta de cele doua demisii si a acceptat ca cele doua persoane sa elibereze functia in termenul legal de 30 de zile.
El a aminitit ca, in tarile civilizate, pot demisiona si presedintele, si prim-ministrul, si directorii CIA si FBI, "fara ca sa existe posibilitatea ca bi-roul permanent sa se opuna acestor demisii".
Liberalul a mai precizat ca votul liberal nu inseamna o sustinere a sefilor SRI si SIE care si-au prezentat demisiile, ci inseamna o dezaprobare a modului in care au fost aduse la cunostinta respectivele demisii.
Istoria unei demisii ratate Fostul ministru al justitiei a sustinut ca in vara anului 2003 "o cunoscuta judecatoare, prietena doamnei Macovei, reprosa unui domn cu nume de floare" ca nu reusea sa o "lichideze".
"Depinde de Parlament cand va lua nota de aceste demisii. Parlamentul nu a venit din vacanta sa ia nota, nu s-a grabit dupa ce a inceput sesiunea.
Demisii reactioneaza La finalul sedintei, Raluca Turcan s-a declarat multumita ca a avut ocazia sa-si prezinte punctul de vedere, insa a precizat ca, in acest moment, in partid sunt practici antiliberale, care incurajeaza excluderile, iar acestea demonstreaza politica duplicitara si demagogica a actualei conduceri.
O data cu intoarcerea lui Mircia Gutau in fruntea executivului din Ramnicu Valcea, o serie de probleme privitoare la ineficienta aparatului primariei au iesit la lumina.
Demisii in bloc ale parlamentarilor platformisti din PNL. 24 de parlamentari au demisionat ieri din PNL si din grupurile parlamentare ale partidului si ale Aliantei, 16 dintre acestia fiind deputati si opt senatori, a anuntat ex-ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, potrivit NewsIn.
Oprea a declarat ca valul de demisii este un semnal ca au plecat "oportunistii" din partid, care va aduce noi membri PNL:
Totodata, presedintele s-a plans ca, desi a vazut demnitari acuzati de coruptie, a vazut rareori demisii. "Procedura de lansare a referendumului a fost indeplinita", a incheiat presedintele.
De altfel, conducerea PD a recunoscut, dupa ce informatia a aparut pe surse, ca a cerut demisii in alb tuturor secretarilor de stat ai partidului, in cazul in care premierul ii va elimina pe ministrii democrati.
Demisii la agentii si autoritati locale La momentul remanierii, PD detinea controlul in 21 de agentii si alte autoritati aflate in subordinea Guvernului sau a prim-ministrului.
Tariceanu nu vorbeste despre o candidatura, Becali da Premierul nu a dorit sa precizeze daca se va inscrie in cursa prezidentiala in cazul alegerilor anticipate care ar urma unei demisii a sefului statului.
"Sunt doar doua plecari din PC, ale deputatilor Nicolae Popa si Pantelimon Manta, nu exista alte demisii din filiale. Nu va mai pleca nimeni.
Desi diversi lideri social-democrati au anuntat pe mai multe canale media posibile autosuspendari sau demisii, in caz de neasumare a raspunderii pentru usturatorul esec electoral suferit, furtuna din PSD pare sa se fi potolit fara sa "cada capete".
"Trebuie sa recunoastem ca s-au facut greseli in aceasta campanie, am avut evaluari incorecte, dar nu se pune problema unor demisii, nu vor cadea capete", a continuat Diaconescu.
"Trebuie sa recunoastem ca s-au facut greseli in aceasta campanie, am avut evaluari incorecte, dar nu se pune problema unor demisii, nu vor cadea capete", a continuat Diaconescu.
Cele mai importante evenimente Cum era si firesc, prima jumatate a saptaminii a fost dominata de declaratiile si actiunile politice nascute in urma rezultatului referendumului de la 19 mai.
Presedintele si presedintele executiv ai Organizatiei Judetene Teleorman a PD, Lucian Militaru si, respectiv, Adrian Florescu, si-au auntat demisiile. Ei au declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisia din functiile respective reprezinta "un act de raspundere politica, in urma alegerilor de duminica".
google-analytics.com