Cautare

133 de rezultate pentru "demisii" (2.67 secunde)
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Totodata, erau asteptate si alte demisii din PSD. In judetul Constanta, din totalul de 69 de primari, 47 sunt membri ai PSD.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
De ce credeti ca s-a intamplat asa? Nu am sesizat sa existe efecte, sanctionari sau demisii ca urmare a scrisorii dumneavoastra. Mircea Gainusa:
fara demisii si conditii, Consiliul de Administratie al TVR - in frunte cu Valentin Nicolau - va fi automat demis iar reorganizarea si depolitizarea institutiei va cadea in sarcina succesorului lui Nicolau la carma TVR.
In timp-record devine coordonator al filialei Constanta din care a provenit Traian Basescu, si partidul o mentine in functie, in ciuda revoltei publice generate in organizatie si soldate cu demisii si manifestatii de protest.
El a anuntat, dupa alegerea lui Vasile, ca-si va da demisia din PSD in semn de protest si ca gestul sau va fi urmat si de alte demisii.
Lupta intre tabere a dus la demisii spectaculoase din guvern - precum trioul Stanoiu-Beuran-Micky Spaga, la finele lui 2003 - la restructurari guvernamentale mai degraba nefericite in 2004, la inlocuirea intregii Delegatii Permanente dupa esecul la locale, la mascarada alegerilor preliminare din PSD, la propulsarea lui Geoana drept candidat la primarie doar pentru ca i se dorea ruperea gatului, la dispensarea de voturile PRM si exemplele ar putea continua.
“Intrucat nu doresc sa particip la o alegere (decizie) fortata, nici in favoarea domnului Corneliu Vadim Tudor, ce dovedeste inca o data (oare pentru a cata oara) ca pentru domnia sa statutul este doar o hartie mazgalita, vointa-i personala fiind mai presus decat orice reglementare legala, dar nici in favoarea domnului Corneliu Ciontu, care sub masca reformarii partidului promoveaza cu incapatanare obsesiva tinere sperante ca dumneavoastra (Gheorghe Acatrinei, om de aproape 77 de ani, pentru care timpul psiho-social s-a oprit in decembrie 1989, - probabil educatia de la 'Stefan Gheorghiu' patrunzandu-va pana in genom), solicit scoaterea mea din evidentele partidului mai sus-mentionat, incepand cu data prezentei demisii“, precizeaza Ludovic Abitei.
Zvonurile privind posibile noi demisii circula insa tot mai mult. Doi fosti ministri ai partidului, Petre Lificiu si Alexandru Mironov, au parasit in aceasta saptamana PSD.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
„Domnul Marian Saniuta ar trebui sa se ocupe de problemele din propriul partid pentru ca PNL Prahova este un partid puternic, asa cum a dovedit si la alegeri“. Vineri au mai fost depuse alte doua demisii din PNL, care se adauga la cele 14 inregistrate.
La un moment dat, Eckstein a declarat ca esecul de la referendum (suspendarea presedintelui Basescu) trebuie asumat de conducerea Uniunii prin demisii, mentionand numele lui Marko Bela, Attila Verestoy si Marton Arpad.
Cronica unei demisii... Ministrul Educatiei, Mircea Miclea, a anuntat ca isi da demisia de onoare a doua zi dupa aprobarea in sedinta de Guvern a proiectului de buget pentru 2006, nemultumit de fondurile alocate Educatiei.
Organiztiile PSD din teritoriu cauta solutii pentru a contracara actiunea de racolare a alesilor lor locali de catre partidele Aliantei.
Nu se stie ce si cum a negociat fostul premier, dar s-a ajuns in situatia in care este foarte probabil ca Nastase sa fi luat dupa el si fotoliul de presedinte al Camerei, intrucat in cazul unei demisii se declanseaza procedura standard de numire, prin votul majoritatii.
Cele aproape 200 de demisii din PSD, mai ales din zona alesilor locali, i-au pus pe jar pe liderii social-democratilor si incearca sa opreasca hemoragia prin lansare de avertismente.
Oricum, Oprea sustine ca "in CNSAS sunt interese mai mari decat cele politice", iar decizia de aplicare a Legii Ticu a produs adevarate cutremure in cadrul serviciilor secrete, dand ca exemplu cele 12 demisii din ultimele zile ale unor inalti ofiteri SRI, care s-au ferit astfel de repercursiunile legii.
"Partidul are oameni pregatiti" Valul de demisii nu-l ingrijoreaza pe Marian Vanghelie. El sustine, dimpotriva, ca partidul are oameni pregatiti care pot face fata oricand si pot rezolva cu succes problemele Capitalei si chiar ale tarii.
"Cine s-a bucurat cind vreun serviciu secret declara ca a prins nu stiu ce terorist acum trebuie sa-si asume si responsabilitatea acestor demisii.
google-analytics.com