Cautare

133 de rezultate pentru "demisii" (2.65 secunde)
Demisii cerute dupa controlul de la centruIn baza celor descoperite, Cristian Roman a sesizat Corpul de Control al presedintelui Agentiei Nationale a Cadastrului si Publicitatii Imobiliare (ANCPI), institutia subordonata direct Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Constituit in principal prin atragerea parlamentarilor altor partide (PSD si PNL), UNPR s-a confruntat, la randul sau, in scurta istorie, cu demisii, deputatii Gheorghe Zoicas, Ioan Damian si Carmen Moldovan plecati din PSD pentru UNPR, plecand de la grupul independentilor - ultima chiar de 1 Mai.
Scandalul a ajuns in parlament si s-a lasat cu demisii, dar dragostea nu se incurca in asemenea amanunte. Tot parlamentul a trebuit sa ancheteze, in 2001, si informatiile ca la spitalul SRI se fac pe banda implanturi de silicon, profitindu-se de discretia militarizata a personalului medical.
Liderul organizatiei judetene spune ca la Botosani au fost inregistrate aproximativ 600 de demisii, printre care si cele ale vicepresedintilor, care au sustinut ca au plecat din formatiune in semn de solidaritate cu fostul vicepresedinte national al UNPR.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare: Cronica unei demisii fortate.
Nu se stie cate dintre aceste desfiintari de contracte au reprezentat demisii si cate au fost rezultatul unor concedieri.
Consecinta a spectaculoasei demisii a ministrului Cseke Attila de la Sanatate. Maghiarii au anuntat ca, daca nu obtin controlul asupra Casei de Sanatate, acolo unde, de fapt, exista banii rezervati departamentului, vor refuza sa nominalizeze un nou ministru pentru acest portofoliu.
Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca "deocamdata acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament.
Puterea a ramas fara majoritate la Senat Dupa recentele demisii ale mai multor parlamentari, Puterea a ramas la Senat cu 67 de reprezentanti, in vreme ce Opozitia s-a ales cu 66.
In cel mai rau caz, s-ar putea ajunge, tot ca in cazul Vasile, devenit emblematic, la demisii spectaculoase din guvern ori PDL, pentru a forta mana premierului.
Luni, inca un deputat PDL - Eugen Constantin Uricec (Suceava) a anuntat ca demisioneaza din partid, pentru a se alatura PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a citit, in sedinta plenului de luni, alte doua demisii.
In privinta acestei ultime propuneri, democrat-liberalii au atras atentia ca nu e statutara, iar votu UPDATE 17:41 Dupa valul de demisii, varianta luata in discutie in acest moment este depunerea mandatului intregii conduceri, inclusiv demisia lui Emil Boc.
Si ele doresc o schimbare, vor depolitizarea lor, nu mai vor sa fie slugile Cotroceniului. Serviciile schjmba tabara? Vom vedea niste demisii !?", intreaba Stelian Tanase, pe blog-ul propriu.
Insa, cand e vorba despre gesturi oficiale, doar regii abdica. A, si imparatii! In republici, se vorbeste despre banale demisii.
Si au platit prin demisii de onoare. Ce urmeaza? Curtea Constitutionala a venit cu o asa-zisa precizare. Prin care solicita listele permanente, actualizate la data referendumului.
respectarea independentei justitiei = abtinerea de la comentarii politice asupra hotararilor ANI, CCR, Parchete etc; aplicarea hotararilor, demisii din institutii pentru cei vizati de hotarari definitive; demersuri pentru inlaturarea MCV-ului.
Oricate demisii de ministri va atrage acest caz, problema plasarii incompetentei in puncte vitale pentru functionarea institutiilor ramane nerezolvata. Marginalizarea oamenilor instruiti a devenit, cu precadere in ultimul deceniu, o prioritate a regimului politic.
Ei bine, dupa jumatate de an de la investire, incapacitatea de adaptare a tehnocratilor la rigorile guvernarii a dus la demisii si revocari.
Mai mult decat atat, demisiile nici n-ar fi demisii, ci solicitari de trecere pe alte functii, conform nivelului de pregatire.
google-analytics.com