Cautare

99 de rezultate pentru "delian panait" (3.26 secunde)
Contraceptivele locale pot fi utilizate fara un consult medical, nu necesita monitorizare medicala ulterioara, nu dau reactii adverse severe, prezinta efecte antiseptice si antimicrobiene, nu modifica mucoasa vaginala si pH-ul vaginal si suntcompatibile cu prezervativele din latex” precizeaza Dr. Adriana Constantin, medic primar la Maternitatea Panait Sarbu.
Exact de Ziua costumului national, a avut loc intalnirea, in dialog, a costumului popular traditional din patrimoniul muzeului cu o interpretare a motivelor decorative, in colectia Albastru de Voronet, semnata Liza Panait.
Panait Istrati si Marin Sorescu. Discutam odata cu academicianul Solomon Marcus, care a calatorit foarte mult si care a putut constata aprecierea deosebita de care se bucura Marin in strainatate.
Panait Istrati si Marin Sorescu. Discutam odata cu academicianul Solomon Marcus, care a calatorit foarte mult si care a putut constata aprecierea deosebita de care se bucura Marin in strainatate.
Astfel, in intervalul duminica ora 22.00 - luni ora 06.00 se va inchide circulatia rutiera pe strada Popa Sapca si pe strada A.I.Cuza de la intersectia cu strada Unirii pana la intersectia cu strada Panait Mosoiu.
Cuza de la intersectia cu strada Unirii pana la intersectia cu strada Panait Mosoiu. Conducatorii auto sunt rugati sa se conformeze semnalizarilor ce vor fi instituite si sa evite zona restrictionata.
Cei din interiorul acesta care nu respecta cutumele stabilite de dinozaurii justitiei sunt eliminati din acesta cu toata viteza cu tinichele de coada, condamnati de propriul sistem, hartuiti si denigrati (vezi cazurile Panait, Ciuca, Stelian Olteanu).
In acelasi ziar aflam ca la Galati, dupa moartea procurorului Panait, dosarul cuprinzind peste 600 de decizii definitive care n-au fost executate a disparut.
In acelasi ziar aflam ca la Galati, dupa moartea procurorului Panait, dosarul cuprinzind peste 600 de decizii definitive care n-au fost executate a disparut.
Panait, L. Dumitriu, Burnea - Buziuc, Blanaru, B. Rusu Rezerve: I. Popescu, Radescu, Sanoh, Al. Iacob, Veres, D. Toma, Serbanica, Massaro, Cosereanu Antrenor:
Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea - Blanaru, Rusu, Buziuc Rezerve: I. Popescu, D. Toma, Veres, Massaro, Cosereanu, A.
Iacob, Scarlatache, Garutti - Oancea, Toma, Panait, Serbanica - Buziuc, Blanaru, Cosereanu REZERVE: Popescu, Burnea, Veres, Cierpka, Sanoh, Radescu, Raicea, Tomczyk, Rusu ANTRENOR:
I.Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Toma, Panait, Serbanica - Sanoh, Rusu, Buziuc Rezerve: Ducan, Iacob, Burnea, Veres, L.Dumitru, Dat, Radescu, Blanaru, Tomczyk Antrenor:
Popescu, Oancea, Iacob, Panait, Trif, Lixandru, Sanoh, Tomczyk, Blanaru Antrenor: Alexandru Pelici CSU Craiova: Pigliacelli - Vatajelu, Papp, Screciu, Bancu - Cimpanu, Cretu, Mateiu, Gustavo - Markovic, Baiaram Rezerve:
Am fost la fel de dezamagit ca si altii de faptul ca numeroase personalitati, precum Panait Istrati de pilda, nu au prins suta, in care, in schimb, se poate identifica macar o echipa de fotbal.
City manager-ul orasului Sinaia, Marian Panait a avut parte de un oaspete ceva mai special in miez de noapte. Vorbim de o ursoaica cu doi pui care a ajuns pe terasa locuintei.
Au uitat ce a patit procurorul Cristian Panait? Nu-si mai aduc aminte nici de moartea suspecta a procurorului DNA Luminita Sega, la numai 42 de ani?
Panait, Buziuc, A. Iacob, Serbanica, Dat, Radescu, Toma; Antrenor: Alexandru Pelici FC Arges: Straton - Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Nijke - Isfan, Alceus, Bertrand - Garita;
Panait - I. Neagu (cpt.)(Mih. Adascalitei 64?), Gorovei - Cisotti, Mitoi (Laur. Maxim 46?), A. Nica (Jardan 53?) - Cirjan Rezerve:
Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Lixandru, Trif - Radescu, Krasniqi, Antal Rezerve: Sima - C. Ene, Burnea, D.
google-analytics.com