Cautare

99 de rezultate pentru "delian panait" (3.22 secunde)
La "Consproiect” presedinte al CA este Costela Lungu (din partea PD), iar membrii ai CA sint Marcel Cercelaru, David Craiu (membru PD), Tanase Panait si Romica Dumitrache.
\"Nu se respecta programul aici si pe 27 este ultima zi in care trebuie sa depunem dosarul si nu striu daca pina atunci vom reusi toti sa obtinem acest aviz\", a declarat Diana Panait, una dintre viitoarele profesoare care de zile intregi se chinuie sa intre in posesia avizului.
La Bucuresti, corelatia cu bursele internationale este mai degraba la nivelul fluxurilor de capital, iar in acest moment fenomenul de panica din randul investitorilor ia proportii la nivel global", a declarat Iulian Panait, analist la KTD Invest, citat de Agentia Mediafax.
"Avand in vedere ca indicii burselor din Statele Unite au cazut cu circa 2% in ultima sedinta, iar pietele asiatice au pierdut aproximtiv 3%, era de asteptat o astfel de reactie a investitorilor si la Bucuresti, care confirma corelatia din ce in ce mai stransa din ultima perioada", a declarat presedintele firmei de consultanta financiara KTD Invest, Iulian Panait, citat de Mediafax.
Membrii comisiilor care vor aprecia calitatea lucrarilor expuse provin din randul cadrelor didactice ale Universitatii Maritime dar si a celorlalte universitati constantene participante. Manifestarea va debuta cu mesajul rectorului Universitatii Maritime, prof.univ.dr.ing. Cornel Panait.
"In Romania avem materie prima ecologica, dar din pacate nu avem procesatori in sistem ecologic, si atunci se creeaza un paradox, Romania exporta materie prima ecologica in Occident, acolo se prelucreaza si noi ca importatori aducem produsul finit mult mai scump, ne mai costa si transportul, si evident ajunge pe rafturi la un pret de poate 3-4 ori mai mare decat daca s-ar fi produs aici direct", a subliniat Radu Panait, director general Natura Land.
Par frumoase si probabil ca or fi vreun nou model de container, ceea ce e bine pentru ca de cele vechi ne-am cam saturat", ne-a spus Viorel Panait, in varsta de 19 ani.
Legea care transfera patrimoniul învatamântului la consiliile locale este o mare eroare pentru ca proprietatile scolilor sunt în mare pericol“, a explicat Panait Popescu, directorul adjunct al CN „Stefan Velovan“ din Craiova.
"Indiferent de dificultatile conjuncturale, ei incearca sa obtina informatii privilegiate din interiorul societatii si in acelasi timp actioneaza in interesul propriu in vederea construirii unui terminal de transport mineralier de tipul celui la care este actionar, prejudiciind interesele celorlalti actionari ai societatii", a declarat recent Viorel Panait, directorul general al Comvex Constanta.
Va creste si vizibilitatea Romaniei si a Bursei, pentru ca un astfel de proces va presupune road-show-uri, iar investitorii straini ar putea fi atrasi sa investeasca in aceasta zona", spune Iulian Panait, presedintele societatii de consultanta KTD Invest.
printre ei si Mihai Albu, Catalin Botezatu, Mihaela Glavan, Otilia Flonta, Florentina Stoenescu, Elena Perseil, Anca Radulescu, Rhea Costa, Liza Panait sau Doina Levintza.
"Aurul nu este un activ de siguranta, ci doar unul speculativ", spune Iulian Panait. De aceeasi parere este si Doru Lionachescu:
86 Arbitrul Marius Avram ii elimina pe antrenorii secunzi Panait (de la Vaslui) si Perja (de la Rapid). Min. 85 N‘Doye trage peste poarta Rapidului, Oros este prabusit pe gazon.
Alexandra Buza/Gabriela Sandu, Ilona Brezoianu/Ioana Chitu, Madalina Craiu/Deborah Feldman, Ionut Niculae, Alin Stan, Andrei Catalin, Costin Dogioiu, Dragos Olaru, Iany Panait, Alecsandru Dunaev • Data Premierei:
"30-40-50", regia Iulia Rugina, "diafan" - regia Andrei Simionescu-Panait, "Marti" - regia Roxana Andrei, "Iubire de o noapte" - regia Florin Kevorkian, "7 dreams" - regia Rodica Domniteanu.
Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei, diplomati - consilierul cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Yan Jianwu, presedintele Asociatiei ‘‘Romano-Marocana pentru Cultura si Dezvoltare‘‘, El Mouatamid Radouan, atasatul comercial USA Cunningham Jim, parlamentari si oameni politici, decanul Facultătii de Arhitectură, Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete precum Liza Panait, Monica Tatoiu, Cristian Tintareanu, Ion Haiduc, Romanita Iovan, Adina Buzatu, Cristian Brancu si Oana Turcu, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Andrei Pitis, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, scluptor Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Osteaca, Doru Iuga, Monica Iagar, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, specialisti in design interior, arhitectură
Lope de Vega si Miguel de Cervantes (Madrid), Tomas Morales , Domingo Rivero, Benito Perez Galdos (Las Palmas de Gran Canaria) Luciano Pavarotti (Toscana, Italia), Jose Saramago ( Portugalia), Blas de Otero ( Bilbao), Mihai Eminescu( Ploiesti, Romania), George Bacovia, Panait Istrati (Bucuresti, Romania), Nikos Kazantzakis (Grecia), Vicente Blasco Ibanez (Valencia, Spania), Pablo Picasso (Malaga) etc.
Panait Sarbu" a izbucnit un incendiu in care sase nou-nascuti au decedat, iar alti cinci au suferit vatamari corporale grave.
Adriana Constantin, medic primar medicina generala si planificare familiala - contraceptie, Centrul de planificare familiala si contraceptie, Maternitatea Panait Sarbu, precizeaza ca:
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
google-analytics.com