Cautare

99 de rezultate pentru "delian panait" (3.65 secunde)
La Tortomanu a avut loc ieri referendumul care avea ca scop demiterea primarului PSD, Gheorghe Panait. ... Acum vom incepe lupta cu clasa explotatoare si vom avea grija ca cei corupti sa fie demisi", a declarat Gheorghe Panait.
Prefectul Constantei, Danut Culetu, a anuntat intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca a fost intocmita o comisie, prin ordinul prefectului, care sa verifice autenticitatea semnaturilor stranse pentru inlocuirea primarului din localitatea Tortomanu, Gheorghe Panait.
Este vorba de un simplu efect psihologic pe care denominarea il va avea probabil asupra multor preturi din economie, deci si asupra preturilor activelor bursiere ", este de parere Iulian Panait, presedintele societatii de consultanta in investitii KTD Invest.
DNA a anuntat joi declansarea urmaririi penale impotriva lui Mihai Necolaiciuc, fost director general al CNFC CFR, si a lui Traian Panait, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
Luni, 16 mai - Deschiderea programului aniversar Ziua costumului national a prilejuit intalnirea, in dialog, a costumului popular traditional din patrimoniul muzeului cu o interpretare a motivelor decorative, in colectia Albastru de Voronet, semnata Liza Panait.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3. Alin Porojnicu si Oprea Oprea.
Un alt psihiatru din Bucuresti, Panait Zosin, care nu il consultase vreodata pe Eminescu si cunostea cazul doar din corespondenta cu sora lui, Harieta, preia diagnosticul lui Iszac si chiar il completeaza cu urmatoarele reflectii:
Atmosfera grea, torida si umeda, de fluviu malos, lent ca un leviathan, ce scalda un pamant calcaros si desertic, plin de ciulini, i-a fascinat si pe alti prozatori romani, de la Panait Istrati la Fanus Neagu si Tudor Dumitru Savu.
Toate contractele au fost incheiate in aceeasi zi, 10 decembrie 2004 (cu noua luni inainte de a-i fi intocmit ultimul raport), la acelasi notariat - "Biroul Notarului Public Elena Panait" cu sediul in Ramnicu Valcea, strada General Magheru nr.
In ceea ce priveste razboiul radio-electronic si uriasa diversiune in care a fost angrenata Armata Romana in decembrie 1989, merita sa retinem ceea ce colonelul Ion Panait, comandant al Batalionului de Bruiaj Electronic in decembrie 1989, cu gradul de capitan, sublinia, respectiv faptul ca unele din momentele de deruta si confuzie ar fi putut sa fie evitate, pe fondul surprinderii si superioritatii in spspectrul electromagnetic, daca problemele de cooperare intre categoriile de forte ale Armatei cat si in interiorul lor ar fi fost mai bine organizate.
8796,60 lei de la spitalul ot Calarasi, dupa socoteala satrarului Panait, ingrijitorul spitalului, de la vitele ce s-au cumparat si s-au dat in trebuintele bolnavilor, care bani s-au poprit de insusi in cheltuielile spiterilor de acolo.
Printre ei, Mihail Sadoveanu, Panait Istrati, Jean Bart, Mihail Sebastian au scris multe pagini despre taramul mirific al Dunarii. Marian Neagu ne-a povestit ca marele actor Toma Caragiu a fost si el fascinat de universul apei la Calarasi.
Multe aspecte lamuritoare asupra subiectelor din carte apar din motto-ul acesteia, „Ouale sparte le-am vazut, dar n-am vazut omleta!”, apartinind lui Panait Istrati si care defineste Romania dupa 1989.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Putea sa spuna despre Ponta ca e un plagiator, ca e cel care l-a omorat pe procurorul Panait sau ca e prea inalt si are o nevasta prea blonda.
"Pe stil vechi sau nou, cred ca nu aderi la un partid decat din credinta", a spus Vulpescu, care a citat o serie de pasaje relevante din Panait Istrati.
"Nu sunt detergenti de o calitate superioara, dar fac fata nevoilor pe care le are spitalul", ne-a declarat Costea Panait, seful administrativ.
google-analytics.com