Cautare

1542 de rezultate pentru "declaratia papei" (7.16 secunde)
Declaratia fostului premier CDR este cu atat mai surprinzatoare, cu cat Radu Vasile a fost unul dintre apropiatii lui Traian Basescu, mai ales dupa 2000, cand s-a inscris in PD pe ultima suta de metri reusind sa intre in Parlament.
El a apreciat ca declaratia liderilor umanisti privind independenta doctrinara si ideologica a PUR reprezinta, probabil, intentia de formare a unui grup parlamentar separat. ... De asemenea, in mapa se afla cate un formular standardizat pe care noii senatori trebuie sa il completeze cu declaratia de interese si de avere.
Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme: ... Declaratia de avere a candidatei Constanta Ionica Popescu nu contine decat liniute la fiecare rubrica - adica nu are absolut nimic:
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a anuntat ieri ca in termenul prevazut de Constitutie (trei zile) nu a fost depusa nici o motiune de cenzura la declaratia de politica generala pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea la 20 iulie, in fata Camerelor reunite.
Implicarea presedintelui Ion Iliescu in formarea noului guvern pare sa se produca mult mai repede decat ar fi fost de asteptat, dupa declaratia sa de acum patru zile, conform careia “in mod obligatoriu“ va face acest lucru.
Astfel, in declaratia de avere si in cea de interese vor trebui precizate exact modul, conditiile si forma sub care au fost dobandite bunurile, inclusiv cele donate, precum si persoana din partea careia au fost primite.
Am propus, in limitele bunului-simt, sa evitam ridicolul si sa evitam lucrurile care nu ne fac cinste, dar, pentru ca s-a facut o declaratie mai devreme, as vrea sa spun ca in declaratia mea de avere n-o sa trec vorbele domnului senator Popa, pentru ca le-am estimat si nu fac doi bani.
El a precizat ca forma prezentata initial nu a fost agreata, intrucat declaratia era “o compilatie a declaratiei de avere cu cea de venit“, existand detalii ce trebuie clarificate.
Nastase reactioneaza Primul-ministru a citat, in declaratia sa politica, din rapoartele organi-zatiilor pentru protectia presei, cum ar fi Agentia pentru Monitorizarea Presei, Reporters sans Frontières si Freedom House, care au constatat, in 2004, presiunile exercitate de autoritati asupra presei prin intermediul publicitatii de stat.
Seful statului si-a actualizat declaratia de avere una aproape neschimbata fata de cea de anul trecut. ... Altfel, declaratia sefului statului este neschimbata:
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Dezbaterile generale la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese au fost amanate luni seara pe motivul oficial ca nu mai exista timpul necesar desfasurarii acestora.
14/2005 privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese, adoptata fara amendamente de comisia de specialitate.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a aratat ieri surprins de declaratia presedintelui PSD, Mircea Geoana, privind o cerere de rascumparare pentru jurnalistii rapiti in Irak.
Zsolt Nagy - a trimis doar copia propriei declaratii de interese, Markó Béla - a trimis declaratia sa de avere, precizand ca nu are nici o posibilitate legala sa completeze o declaratie de interese in numele rudelor sale, deoarece ar leza atributele lor exclusive, Ionut Seres - a sustinut in raspunsul transmis ca articolul 72 din Legea nr.
In declaratia comuna se mai precizeaza ca membrii Coalitiei vor sprijini demersurile Guvernului in eforturile de refacere a zonelor calamitate in urma inundatiilor, in privinta integrarii in UE, precum si in vederea asigurarii transparentei declararii averilor, sustinerii capitalului romanesc si drepturilor minoritatilor.
Aceasta afirmatie este sustinuta de declaratia mai multor martori audiati in acest dosar.
Aceasta afirmatie este sustinuta de declaratia mai multor martori audiati in acest dosar.
In declaratia pentru casa de sanatate, trebuie sa estimez venitul anual pe care il realizez. ... E mai complicat decat declaratia anuala de venit.
Declaratia lui Munaf este una din probele pe care acuzarea le aduce pentru a sustine vinovatia lui Hayssam in organizarea rapirii, fiind semnata de avocatul clujean imputernicit pentru a-l reprezenta pe acesta, Elena Diana Budusan.
google-analytics.com