Incepand de sambata, craiovenii interesati sa contracteze un credit o pot face direct in holul Universitatii din Craiova, unde se desfasoara cea de-a doua editie a manifestarii expozitionale "Salonul de servicii financiare 2006". Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" pentru a veni in intampinarea celor care vor sa apeleze la serviciile financiar-bancare, dar care nu au timp sa mearga din banca in banca pentru a afla ofertele fiecareia. "Manifestarea expozitionala 'Salonul de servicii financiare 2006' se va desfasura in perioada 10-14 iunie. Organizarea acestui eveniment a fost determinata de necesitatea agentilor economici si a persoanelor fizice din Dolj si din Regiunea de Dezvoltare S-V Oltenia de a accesa servicii financiar-bancare", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
In holul Universitatii din Craiova s-au strans 13 societati bancare si de asigurari care, pe parcursul a cinci zile, isi vor prezenta produsele pe care le au pe segmentele carduri bancare, credite de consum, credite ipotecare, credite corporate, credite pentru IMM-uri.
"Afacerile se fac in general pe banii altora. Exista o oferta bogata de produse si servicii bancare si de aceea sfatuiesc agentii economici si persoanele fizice sa apeleze la serviciile financiar-bancare, mai ales ca dobanzile au scazut destul de mult in ultimul timp, pentru a pune pe picioare o afacere sau pentru a dezvolta una deja existenta ori pentru a-si construi o casa", a declarat Constantin Dascalu, vicepresedintele consiliului judetean.
Salonul de servicii financiare asigura promovarea multitudinii de instrumente financiare de plata aparute recent. Organizatorii apreciaza ca succesul "Salonului de Servicii Financiare" consta in crearea unui mediu concurential care va impulsiona bancile sa atraga clientii cu produse financiare adaptate si cat mai ieftine.