Cautare

19681 de rezultate pentru "cum" (3.81 secunde)
multi dintre noi vedem cum acneea reizbucneste la maturitate, parca si mai violenta. ... Ca sa intelegem cum apare acneea trebuie sa ne reamintim cateva lucruri despre piele, aflate mai recent sau mai demult si din manualul de anatomie sau de la vreo emisiune TV.
Cum s-a intamplat? ... Aici era nenorocirea, ca daca americanii le interziceau sa zboare, asa cum au interzis in Irak, intr-o luna revolutia castiga, dar ei nu vor asta, vor ca Siria sa se macine. ... Lumea era cam cum era in `89 in Romania.
Barbutiu spunea ca a fost chemat si la Bucuresti, unde a dat cu subsemnatul, cum se spune, ca nu vor divulga, ca nu vor spune nimic.Pe atunci erau secrete mai stricte ca acum, secrete militare. ... Colegul sau era tinta, avionul infractor, cum s-ar spune, iar Barbutiu, vanator.
E interesant cum incearca Iohanis sa mute ponderea institutiei cu care manipuleaza de pe CSAT, care si-a pierdut credibilitatea, pe CSM! ... O data ca esti partid la guvernare, deci sa scoti oamenii in strada este contra naturii, apoi, in situatia in care ii scoti totusi, cum gestionezi provocarile?
Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in fiecare regiune a Romaniei, precum si la munte.
Cum trebuie sa-ti organizezi viata pentru a obtine fericirea si de ce esti atat de diferita de ceilalti oameni.
Drama cargoului Calarasi si a echipajului sau Asa cum cititorii au aflat din presa cotidiana, cargoul romanesc Calarasi a fost noua victima a marii crude, scufundandu-se in Oceanul Indian, in dreptul coastelor Republicii Sud-Africane.
In primul caz, accentul se pune pe cum sa obtina mai mult. In cazul al doilea, accentul cade pe cum sa ofere mai mult si cum sa ofere neconditionat. ... Cum poate fi nevoia iubire?
Antreprenorii olteni au fost provocati la dezbateri despre cum sa-si dezvolte afacerile pe perioada crizei si avantajele inscrierii intr-o organizatie patronala. Oamenii de afaceri au fost instruiti cum sa-si pastreze clientii si cum sa-si motiveze angajatii proprii pentru ca intreaga echipa sa ajunga la rezultatele scontate.
Sute de craioveni s-au inscris pe liste si vor sa vada cum se produce inghetata Top Gel, la moderna fabrica din Carcea. ... Producatorul local de inghetata Top Gel a deschis ieri portile craiovenilor si tuturor celor care doresc sa vada cum se fabrica inghetata.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. ... Aveam o profesoara super sexy si imi amintesc cum multi colegi de-ai mei o urmareau pe holuri in pauze atunci cand venea imbracata in fusta.
Iar daca cumva tocmai v-ati amintit, cu o doza mai mica sau mai mare de rautate, ca in februarie am facut de citeva ori misto de virus, ceea ce am facut, pentru ca apoi, odata ce am avut mai multe informatii sa iau o atitudine super responsabila sase luni atit personal, cit si public, si credeti ca am meritat sa ma imbolnavesc, cum am mai auzit, ei bine, nu pot decit sa va compatimesc, trebuie sa fie tare triste viata si sufletul vostru.Dar acum, ca sint bine deja de o vremuta si iesita iar in lume, pot sa va povestesc cum a fost la mine, in caz ca nu credeti ca boala exista, iar in caz ca credeti, poate va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati daca o luati.
Cum apreciati dumneavoastra pe cei care, profitind de nevoia normala a oamenilor de a-si ingriji sanatatea, utilizeaza necesitatea aprovizionarii cu medicamente a farmaciilor si spitalelor in scopul dobindirii de substantiale profituri personale, fara sa le pese ca aceasta activitate a lor poate provoca multe drame in rindul bolnavilor saraci?
Cum ar trebui sa ne asteptam, daca ne referim la familiile si apropiatii candidatilor sau politicienilor in general, acestia ar fi normal sa opteze pentru partidul pe care respectivii indivizi il reprezinta.
Bifam intarzierea lui Victor Manea, si trecem la interviul care a decurs dupa cum urmeaza si cu ferma convingere a celor doi ca va exista un tur doi pentru Primaria Constantei. ... Cum v-ati hotarat? ... Cum, n-ati aflat inca de ce candidez?
"Nu am cheltuit nici un ban pentru mediatizarea mea, iar jurnalistii m-au vorbit de bine sau de rau, interpretand, asa cum au inteles sau cum le-au dictat patronii, actiunile mele. ... Cum explicati aceasta rasturnare de situatie?
Cum privesc lucrurile cei din Parlamentul European si, de ce nu, si cei de la Comisie? ... Seful statului nu a discutat cu toate partidele pe marginea acestui subiect, cum nu a discutat nici despre felul in care votam pentru functia de presedinte al Comisiei Europene.
Dar cum selectia oamenilor care patrund in administratia publica se face doar din punct de vedere politic, se pare ca aceasta a devenit un fel de gradina de profesii, iar cei alesi sa aduca localitatile la standarde europene trebuie sa puna in aplicare experienta dobandita ca bucatar, electrician, ofiter maritim, inginer sau, de ce nu, somer, experienta ce nu se dovedeste intotdeauna adecvata noii indeletniciri de primar.
Pentru asta indemnizatiile de sedinta nu le vom mai primi, pentru ca nu semnam acolo si nu avem cum sa primim acesti bani.
Stiti, vecinul a facut gardul sau mansarda nu stiu cum. ... Cum sta Craiova ca firme de constructii? ... Cum vi se pare calitatea lucrarilor de pe strazi? ... Daca reabilitezi infrastructura rutiera, cum a fost cea de la parc, se vede. ... Sa vedem cum se va comporta in timp.
google-analytics.com