Cautare

19681 de rezultate pentru "cum" (5.63 secunde)
Cum se explica dezastrul PDL? ... - Cum va influenta rezultatul alegerilor viata interna dar si externa a partidelor? ... - Cum vi s-a parut prezenta la urne?
Voi discuta cu ministrul Finantelor despre disponibilizari, despre soarta acestor oameni care nu reprezinta niste simple conturi, despre potentiala inchidere a peste 3.000 de scoli din tara si impactul acestei decizii, despre cum se constituie un buget. ... - Cum a venit aceasta propunere?
La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra. ... Se intreaba - ar trebui sa ne intrebam cu totii - cum sa folosim acest timp?Cum sa traim cu succes? ... Dupa cum stiti, intreaga lume e guvernata de o lege universala:
Amintesc faptul ca anul trecut procentul de promovabilitate in sesiunea iunie - iulie a fost de 59, 25% iar asa cum stau lucrurile acum, anul acesta procentul va fi mai scazut. ... Cati dintre parinti cunosc reglementarile si cum trebuie sa fie pregatiti copiii lor pentru aceste testari ?
Traieste Sanatos cu tema Mama si copilul, eveniment ce s-a bucurat de o audienta de peste 100 de persoane printre care multe gravidute dornice sa se informeze despre cum sa aiba grija de ele si de copilul lor.
TAUR Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata.
Cum a reusit un roman sa faca un proiect care verifica informatiile de pe Dr. ... Ce se va intampla acolo va fi sa intelegem cum este viata de zi cu zi a oamenilor care traiesc cu acest diagnostic.
- Cum ati plecat din tara? ... Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste. ... - Cum au fost primele luni "printre straini", asa cum zicem noi? ... Cum era ca "dascal"?
Senini, zambind, politicienii te mint si-ti spun ca legea nu e asa cum ai citit tu, ca e asa cum stiu ei. ... Si, iti mai spun ei, sunt asa de simpatici, ca nu ai cum sa te superi pe ei. Sigur ca nu, cum sa te superi?
Cum iti explici acest lucru?
Ciobotea tine ascuns dosarul licitatiei Cum era normal, MEDIA SUD MANAGEMENT SA a cerut instantei de judecata "anularea rezolutiei nr.
Cum explica ca in data de 24 februarie 2003, cind i-a prezentat invinuirea ce i se aduce, seful Sectiei Anticoruptie i-a asigurat pe avocatul lui Anderco ca acesta nu va fi arestat?
Va mandriti ca v-ati da viata pentru Romania, va laudati ca asemenea maresalului Antonescu, ati fi avut curajul sa atacati infricosatoarea Uniune Sovietica, dar totusi va e frica sa condamnati pactul Stalin-Hitler (Molotov-Ribbentrop) si consecintele sale, ca ilegitime si criminale - asa cum v-am cerut insistent.
Avem un Parlament cum nicaieri altundeva nu exista. ... Cum o fi aratand un pro¬test neaccentuat?
E ca si cum ai scrie despre lungimea, latimea si greutatea vidului. ... E treaba lui cum isi organizeaza viata, programul de nani, vizitele la frizeri si seria de repausuri care alcatuiesc biografia-i.
- In proiectul initial al ordonantei erau prevederi pentru cei care au in intretinere copii pana la 5 ani sau pana la 14 ani, nu mai tin minte, pentru bolnavi in fazele terminale - asa cum a fost cazul domnului Adamescu - si de asta cred ca se tine cont.
Dupa cum era de asteptat, ministrul nu a realizat ca plajele romanesti sunt jalnice, pentru ca si-a pregatit vizita - surpriza in asa fel incat toata lumea stia, iar ea a fost sa vada doar ce este frumos.
masina electrica e un lucru bun din moment ce este o prioritate europeana, ea va fi pusa in circulatie, desi e total neclar cum.
Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore) 6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez Modulul 3: ... Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard) Tema 8:
Cum descrie un preot grec al Treilea Razboi Mondial: ... Veti vedea cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori.
google-analytics.com