Cautare

19681 de rezultate pentru "cum" (3.55 secunde)
Stiti, vecinul a facut gardul sau mansarda nu stiu cum. ... Cum sta Craiova ca firme de constructii? ... Cum vi se pare calitatea lucrarilor de pe strazi? ... Daca reabilitezi infrastructura rutiera, cum a fost cea de la parc, se vede. ... Sa vedem cum se va comporta in timp.
Banii au fost insa acordati doar "pentru plata unor arierate aferente unor cheltuieli curente si de capital, precum si pentru cofinantarea unor proiecte finantate din fonduri externe nerambursabile", dupa cum se mentioneaza in actul normativ.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Dupa cum bine stiti, ma numar printre acei parlamentari care si-au dedicat o parte substantiala din activitatea lor din forul legislativ si proiectelor pentru conservarea, incurajarea si imbunatatirea aspectelor care tin de traditiile noastre nationale, de munca romanului si de produsul acesteia, chestiuni care contribuie esential, vital as indrazni sa spun, la dezvoltarea economica si sociala a Romaniei.
O lume careia romanii nu au cum sa ii supravietuiasca intrucat ei si-au legat intreaga strategie de securitate nationala de suprematia mondiala a Americii si de parteneriatul special cu aceasta.
cum ar fi aratat acum societatea romaneasca, daca la inceputul anilor 1990, Romania s-ar fi orientat catre monarhie?
Cum iti merge cu proza? ... M-am autoblocat, cum ar veni. ... O, cum sa nu? ... Cum te-ai descurcat cu traducerile din Don DeLillo? ... Are un stil aparte, imi place si ce spune, si cum spune.
Alegerea de a deveni politician nu este, de obicei, una de oportunitate, cum cred multi acum. ... S-a implicat pentru a nu mai fi un simplu spectator, asa cum suntem multi dintre noi.
Alegerea de a deveni politician nu este, de obicei, una de oportunitate, cum cred multi acum. ... S-a implicat pentru a nu mai fi un simplu spectator, asa cum suntem multi dintre noi.
Angina mai apare si in cadrul altor boli cum ar fi anemia, bolile valvulare aortice, tulburarile de ritm cardiac sau functionarea exagerata a glandei tiroide.
Cum se explica frecventa acestei afectiuni? ... Copiii cu varste sub cinci ani prezinta simptome nespecifice, cum ar fi slabiciune, iritabilitate, reducerea apetitului sau voma. ... - Cum se pune un diagnostic corect de cistita?
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza): ... Faptele sunt asa cum urmeaza: ... - Si cum ajung? ... - Nu imi aratati cum sa ajung la Sectia 14??. ... - Si cum, nu ati facut nimic? ... - Si cum as fi putut face asta?
Iar practici ce ar fi fost inimaginabile in trecut, cum ar fi sexul premarital sau homosexualitatea, sunt astazi mai mult sau mai putin acceptate in toate cercurile.
Cum sa ne controlam emotiile negative puternice: ... De aceea, psihologul Ana Papahagi ne va spune ce se intampla in spatele acestor emotii, cum sa le controlam sau cum sa le folosim in avantajul nostru.
Ne propunem in continuare sa ilustram cum, uneori fara intentie dar cu maxima eficienta, limba pe care o folosim ca si cea care ne este recomandata sa o folosim sustin patriarhatul si-i mascheaza fragilizarea acolo unde ea a inceput deja;
Dupa cum se poate intui si din numele sau, in cadrul acestei tehnici controversate, subiectii sunt hipnotizati si condusi in trecut, prin viata lor prezenta, in copilarie, si tot ianpoi spre vremea de dinainte sa se nasca.
Cum trebuie gandit fenomenul OZN (Autor: ... Vorbim adesea de fapte, convinsi ca percepem realitatea asa cum e ea. Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii.
Leziunea poate sa rezulte din cauza a numerosi stimuli, cum ar fi factori termici, chimici sau o deteriorare fizica; ... Ele reduc durerea, dar nu trateaza inflamatia, asa cum se intampla in cazul medicamentelor din clasa antiinflamatoarelor.
La fel cum pentru a-ti vedea fata fizica trebuie sa te uiti in oglinda, tot asa trebuie sa te uiti in oglinda iubirii ca sa-ti vezi fata spirituala. ... Cum sa posezi o persoana? ... - Real nu are legatura cu felul cum ai fost tu facut, i-a zis Calul.
Iata cum una din obsesiile constante ale presedintelui Romaniei a prins contur si ne referim aici la ceea ce Basescu a afirmat cu mult cinism luni seara, in interventia intempestiva de la Realitatea TV.
google-analytics.com