Cautare

872 de rezultate pentru "costel dinu" (3.42 secunde)
"S-a terminat cu fratia rangului " le spunea luni premierul politistilor in momentul in care s-a lansat Directia Generala Anticoruptie, uitind insa a le povesti cum l-a sunat el pe Ilie Botos pentru a-l chestiona in legatura cu retinerea lui Dinu Patriciu in dosarul Petromidia.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. ... I-a povestit premierul interlocutorului tocmai din Suedia viata sa, felul in care l-a cunoscut pe amicul Dinu Patriciu?
Deea si Dinu Maxer au dat impreuna testul geloziei. De ce n-a avut voie Deea sa danseze cu niciun barbat la nunta, dar si cum a ramas Dinu inchis pe afara dupa un incident la piscina.
Au platit datoriile fostilor presedinti ai Ligii Studentilor si au oferit cunoscatorilor o noua proba a afinitatilor dintre Emil Constantin, Dinu Gindu si Cristi Dumitru.
Calin Popescu Tariceanu i-a cerut olograf lui Traian Basescu in urma cu aproape doi ani sa-l ajute pe omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, punandu-i o vorba buna la Parchet.
Cornel Dinu si Constantin Zotta au vorbit despre meciurile din etapa 5 din Superliga. Cornel Dinu a detensionat atmosfera la intrebarea lui Dan Udrea:
"Idila" cu italianul a fost mai mica decat se anuntase cu surle si trambite, iar pe banca a aparut Cornel Talnar, supervizat de nasul Cornel Dinu.
Potrivit Cameliei Raicu, purtatorul de cuvant de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bals, Viorel Dinu a pretins ca este seful de post de la Politia Voineasa. ... Viorel Dinu a fost eliberat ieri de oamenii legii si este cercetat in stare de libertate.
Cornel Dinu a vazut partida de pe Arena Nationala si nu a observat nimic suspect, dar apoi a dezvaluit un moment care l-a uimit. ... Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior.
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza.
In cele din urma, Eugen Marius Opran, reprezentantul Asociatiei Patronale din Romania si Petre Costel, liderul sindicatelor portuare sunt singurii membri ai Consiliului de Administratie care pot fi exclusi cel putin teoretic din tabara sustinatorilor lui Moldoveanu si a politicii de jaf puse la cale de acesta.
Este adevarat ca i-ati inventat dlui Tusac porecla de Costel Busuioc?I. ... Costel Busuioc este un mare artist, iar Tusac nu-i seamana decat fizic, desi are si burta, are si fundul cam mareā€¦ Ar trebui sa munceasca mai mult, poate da jos kilogramele in plus.
Aproape plangand, primarul Costel Pistritu, de la PDL, a spus ca trebuie sa returneze peste un milion de lei, bani care erau destinati platii cofinantarii din proiectele europene. ... Pe cat de stresat era Costel Pistritu, pe atat de degajat si pus pe glume era primarul din Filiasi, Nicolae Stancioi.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... Marin Costel este membru al Comisiei nr.
Este cunoscut faptul ca Marin Costel a fost numit neocomunist de catre Marcela Sighinas, acestuia oferindu-i-se, in compensatie, functia de coordonare a campaniei la alegerile din comuna Cuza-Voda.
Astfel Eugen Durbaca, liderul conservatorilor, Eugen Chebac, liderul social democratilor, Marin Costel, liderul independentilor, si Marcela Sighinas, liderul liberalilor, au hotarit ca David Craiu sa activeze in Comisia 3, de dezvoltare urbanistica, refacerea, conservarea si protectia mediului si a monumentelor istorice de arhitectura.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Aritmetica Consilierul judetean conservator Marin Costel sustine ca, daca in ceea ce priveste primul aspect al solicitarii prefectului lucrurile se pot regla, in sensul ca doar o singura comisie nu si-a dat avizul asupra regulamentului, in ceea ce priveste stabilirea cifrei care sa reprezinte doua treimi inca se mai poarta discutii.
google-analytics.com