Cautare

872 de rezultate pentru "costel dinu" (4.14 secunde)
La acest punct a existat o singura interventie, cea a consilierului judetean conservator Marin Costel, acesta precizind ca suma de 30.000 de lei alocata comunei Matca s-a repartizat pentru culte. Interventia lui Marin Costel a dat nastere unei alte replici, cea a presedintelui CJ, Eugen Durbaca.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
La acest capitol poate fi trecuta si instalarea conservatorului Marin Costel la conducerea societatii Apa Canal. ... Se poate spune insa ca este un buget mic", a declarat Marin Costel.
Sint ciudate toate aceste vizite ministeriale ce au ca principal scop referendumul de la 19 mai", a precizat ieri consilierul judetean PC Marin Costel. ... Din acest motiv noi vrem sa aducem oamenii la vot, pentru a se clarifica aceasta problema", a mai spus ieri Marin Costel.
Conservatorii s-au inghesuit pe o scena improvizata pe platforma unui camion si au combinat atacurile la adresa primariei si a lui Costel Constanda cu incurajarile pentru candidatul la functia de primar general.
Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13. ... Vechea mea adresa este pe strada Domneasca si ma voi duce sa votez la sectia unde am mai votat, adica la ASE", ne-a spus Costel Patoi.
Unul dintre conservatorii care au devenit consilieri locali in urma acestei actiuni, Costel Dabija, s-a trezit cu mandatul invalidat de catre colegii sai pe motiv ca un "renegat", Neculai Enache, a contestat excluderea sa din partid.
Anghel Costel Caluean promite: "O viata mai buna, o administratie functionala, o infrastructura care sa atraga investitii" Atributii Consilierul democrat-liberal Anghel Costel Caluean activeaza in comisia numarul cinci a Consiliului Judetului, cea juridica, pentru administratie publica locala, de respectare a drepturilor si libertatilor cetatenesti si de cooperare interinstitutionala.
Decizia instantei de judecata a avut la baza anularea unei alte decizii a forului deliberativ din localitate (hotararea 2/27.06.2008), prin care fusese invalidat mandatul de consilier local al lui Costel Dabija, membru al Partidului Conservator, care trebuia sa ocupe un post de ales local dupa ce presedintele formatiunii, Eugen Durbaca, i-a exclus din partid pe Neculai Enache si Geta Hotnog, plasati primii pe lista.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
„Domnul Costel Iancu a fost membru al filialei PNL Dolj in perioada august 2006 - martie 2008.
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
"Luni m-a sunat Costel Busuioc, ba nu, Tusac, ne-am intalnit la un gratar si am stat de vorba 2-3 ore.
Cei doi sunt Eugen Costel Calinoiu - care vine de la Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova, unde a detinut functia de director adjunct - si Ion Cupa, la Gorj, care a activat in judetul Mehedinti.
Domnul Pandele Florentin-Costel a incetat de drept sa mai faca parte din randul membrilor Partidului Social Democrat in momentul in care a semnat cererea de inscriere in formatiunea politica UNPR", afirma Mihai Barbu, intr-un comunicat transmis miercuri Potrivit sursei citate, presedintele filialei PSD Voluntari mai sustine ca decizia din trecut a organizatiei privind excluderea lui Florentin Pandele este nula, avand in vedere ca aceasta nu a primit acordul Biroului Permanent Judetean.
PSD Voluntari dezminte ca primarul Florin Pandele ar reveni in partid Organizatia Partidului Social Democrat a orasului Voluntari dezminte in mod categoric informatiile privind anumite negocieri politice ce s-ar purta asupra posibilei reintoarceri in randul membrilor PSD a primarului Florentin Costel Pandele.
La Isalnita, viceprimarul Ovidiu Flori de la PSD a castigat primul sau mandat de primar, deci duce mai departe traditia partidului, la Calafat, liberalul Mircea Guta a obtinut un al doilea mandat, la Bailesti, Costel Pistritu a castigat al doilea mandat consecutiv, la Dabuleni a castigat pesedistul Nicolae Dragoi, la Segarcea a ramas Popa Nicolae, iar la Filiasi - Nicolae Stancioi.
Costel Miron a acumulat 20 milioane de dolari Costel Miron ocupa locul trei in topul celor mai bogati galateni, avind o avere cotatata la 18-20 milioane de dolari, fiind actionarul principal al grupului de firme Mairon, al carui obiect principal de activitate este metalurgia si distributia de materiale de constructii.
Costel Stancu, viceprimarul orasului, spune ca deja cladirea a fost cumparata si ca investitorul ar trebui sa se apuce de lucru. ... De fapt, investitorul s-a interesat de distantele pana in Straja sau Pasul Valcan si cred ca acest lucru poate insemna mult pentru noi", a spus Costel Stancu.
Motivele infiintarii noului sindicat si rapida lui ascensiune par sa fie, in majoritate, legate de manevrele si proasta reputatie a liderului Sindicatului Independent al Platformelor Maritime, Costel Neculai.
google-analytics.com