Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (2.56 secunde)
Copiii nu ar trebui sa doarma langa un radiator, boiler sau foc sau sa fie expus la soare cand doarme. ... Chiar si daca utilizezi un astfel de dispozitiv, copilul tau tot poate muri de moarte subita, asa ca expertii nu le recomanda pentru copiii sanatosi.
Si au grijit omul, copiii, casa si curtea, gradina, campul si cimitirul. ... Babele au facut masa mare cu zama de cucos, galuci cu carni si cuptioare de poale-n brau si au asteptat oaspeti mari, copiii-domni, la hram ori la sarbatori.
Trupa Crispus de la Sibiu au facut un show de flacari senzational pe malul lacului Cernica, special pentru copiii cu autism.
Copiii, atrasi spre cititul cartilor Daca ar fi sa ne luam dupa ce spunea un mare scriitor, atunci multe din inventiile omului sunt doar prelungiri ale corpului.
Aici, copiii din Gradinita Bambi si Scoala Step by Step vor expune si vor vinde martisoare create de ei. In plus, copiii vor impartasi vizitatorilor "secretele" confectionarii lor. ... Toti copiii care viziteaza targul pot confectiona propriile martisoare sau felicitari la atelierele de arta organizate special pentru ei.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Inainte sa invete sa rupa dintr-un copac, copiii trebuie sa invete sa planteze un copac, devin mai responsabili.
Donatiile angajatilor Roche Romania vor fi destinate si anul acesta in proportie de 50% catre copiii din 13 comunitati sarace din judetul Dolj.
Suntem prezenti in toate judetele tarii, cunoastem bine comunitatile in care activam si iubim copiii, motive pentru care, pentru al cincilea an consecutiv, le daruim bucurie si speranta", a declarat Daniel Cirstea, directorul operational PROFI Rom Food.
In dimineata de Craciun, primii care se trezesc sunt copiii, pentru a vedea darurile mosului, apoi glasurile lor trezesc toata casa.
Evenimente pentru copii, organizate in week-end, in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, organizeaza sambata, 15 aprilie 2017, pentru copiii din Capitala, evenimentul JOCUL IEPURASULUI DE PASTE.
Parintii si copiii au fost invitati la Mansarda Carturesti din strada Arthur Verona 13 - 15 sa ia parte la o lansare cu cantec. ... Parintii si copiii deopotriva au participat intr-un decor de poveste pentru a asculta si a se bucura de ritmurile copilariei. ... - Va plac copiii?
Asa cum am mai spus, promovam ideea de a ne imbraca copiii, adecvat evenimentelor la care sunt prezenti. ... Avem clienti care doneaza pentru anumite cauze, pentru copiii cu dizabilitati, avem fetite minunate care, din proprie initiativa, doneaza vechile rochite altor copii.
Era chiar Fata Padurii despre care vorbeau oamenii de prin partea locului, ca fura sau omoara copiii cu care se intalneste. ... Copiii cantau, spuneau poezii si i-au povestit foarte multe, dar intr-o limba diferita, perfecta, pe care el atunci o intelegea.
Mancarea gatita, o necesitate In general, copiii sunt oglinda parintilor, iar felul in care acestia se alimenteaza il regasim si in obiceiurile micutilor. ... Copiii au nevoie de trei mese pe zi, o gustare si micul dejun, care pentru ei este important.
Nu s-au gandit nici macar o clipa, copiii lor sunt accidentali. ... Parintii care nu au respect fata de copiii lor le vor distruge viata. ... E timpul ca toate religiile sa dispara de pe planeta, si acest miracol il pot face copiii neconditionati, caci ei sunt tinerii de maine.
Prim-vicepresedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, a solicitat, luni, ca autoritatile sa ia masuri fata de "afisajul violent" al lui Traian Basescu privind referendumul, sustinand ca acesta "sperie copiii".
Domnia sa a criticat durata festivitatilor de deschidere a anului scolar si i-a atentionat pe inspectori sa nu tina copiii prea mult "in soare, in picioare ore in sir".
Mai mult, parintii care au treaba in oras si nu au cu cine sa-si lase copiii, ii pot lasa in aceste locuri, pentru o jumatate de ora sau mai mult.
Pentru a avea succes trebuie insa sa iubesti copiii si, mai ales, sa-ti doresti foarte mult sa faci asta. ... "Copiii prefera educatoare cat mai tinere. ... E foarte important sa vezi cum lucreaza cu copiii minimum o luna", a spus Simona Dragan. ... Cea mai usoara treaba e cu copiii.
google-analytics.com