Cautare

241 de rezultate pentru "cofetaria eduard" (3.31 secunde)
Acum este o chestie preliminara", a precizat Eduard Constantin, reprezentant al Directiei Juridice a ONRC. Baza de date a Registrului - mina de aur pentru administrator Alesii din parlament nu sunt siguri pe mana cui vor sa dea Registrul Comertului, o adevarata sursa de venituri mari si sigure.
Un asociat al societatii, Eduard Hanganu, spune ca aceasta firma nu a avut un rol major în proiect. „Firma a facut doar proiectarea de detaliu.
Un asociat al societatii, Eduard Hanganu, spune ca aceasta firma nu a avut un rol major în proiect. „Firma a facut doar proiectarea de detaliu.
Acelasi lucru ne-a fost spus si de Eduard Grosu, patronul unei agentii imobiliare din Galati, care a explicat ca, de obicei, sunt cautate terenuri pentru constructia de spatii comericale si de logistica.
Nu stiu cum se va incheia acest proces si cand", ne-a declarat primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain. Jumatate tu, jumatate eu Interesant de amintit este ca, la Tecuci, SC Termsal controleaza practic toate serviciile publice oferite populatiei pornind de la distributia apei calde si pana la transportul public.
Conform lui Eduard Florea, directorului Directiei Economice a Primariei, Electrocentrale a fost nevoita sa ceara aceasta majorare pentru ca Oradea avea unul dintre cele mai mici preturi ale gigacaloriei ti beneficiaza de o subventionare foarte mica de la bugetul de stat.
Eduard Florea, director executiv al Directiei Finante Locale din cadrul Primariei Oradea, ne-a declarat, in cadrul unui seminar organizat recent, ca acest program exista doar pe hartie.
Conform Hotaririi de Consiliu Local, incepand din data de 1 iulie, Directia Finante Locale redevine o directie a Primariei Oradea, la sefia ei fiind numit Eduard Florea.
În prezent, singurul actionar al firmei este baiatul lui Banica, Andrei Eduard Banica. De curând, firma s-a lansat si în afaceri imobiliare.
În prezent, singurul actionar al firmei este baiatul lui Banica, Andrei Eduard Banica. De curând, firma s-a lansat si în afaceri imobiliare.
Ne-am gandit sa mai eliberam inca 22 de autorizatii, in ideea de a mai reduce pirateria", ne-a declarat primarul orasului Tecuci, Eduard Finkelstain.
De asemenea, suspensiile sunt foarte bune", a spus un impatimit al gamei Ford, Eduard C., din Slatina. Evenimente similare au avut loc in alte 35 de showroom-uri din tara si vor continua si weekend-ul acesta, pe 14 si 15 martie.
"Eduard Prescott este una dintre mintile stralucite in analiza fenomenelor macroeconomice, multe din studiile sale putand fi un foarte bun ghid pentru guverne, care sa ajute in traversarea crizei economice.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean. Pe langa acestia apar si Eduard Goean si Corin Trandafir, reprezentantul in Romania al familiilor Malaxa si Auschnit.
Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania a obtinut, in august 2009, in instanta decizia de numire provizorie ca administrator sechestru a lui Dragos Eduard Neamu, presedintele RNMR, asupra bunurilor culturale mobile care constituie patrimoniul fostei manastiri Cotroceni, aflate in prezent la Muzeul National de Arta al Romaniei, se arata intr-un comunicat al RNMR.
Marius Tuca, OMUL ANULUI 2016 IN MASS-MEDIA (Autor: Sebastian Eduard) E un lucru cert, Marius Tuca s-a reinventat. Din nou!
El a cerut si concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editriala a postului. Rares Bogdan il acuza pe Pastia ca ar fi decis ca invitatii traditionali la Jocuri de putere sa fie interzisi pe post.
Marius Pasare, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Eduard Stoica, Sorin Raducu - fundasi; Ionut Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Saceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman - mijlocasi;
Mecea, George Savu, Banica, Vigariu, Pasare, Visa, Grosu, Anghelina, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Badea, Precup, Vuculescu, Stancu, Saceanu, Cretu, Craciun, Stoianof, Ene, Raducu, M.
Alexandru Tudor, Aurel Onita, Eduard Dumitrescu ________________________________________ Gigi Becali si-a motivat jucatorii inainte de meciul cu "U" Cluj spunandu-le ca partida are o miza imensa.
google-analytics.com