Cautare

241 de rezultate pentru "cofetaria eduard" (7.67 secunde)
Cristina a savurat alaturi de invitatii prezenti delicioasele preparate ale restaurantului Gargantua D'Oro din Dorobanti si minunatul tort in forma de cadou de la cofetaria Claus.
Produsele noastre dulci se gasesc la vanzare in cofetaria Dulce by Paula din Piata Amzei, iar celelalte, tot fara gluten, la Mega Image Dorobanti, ne-a spus Dana Duca.
- Sunt fursecuri, bomboane de ciocolata, prajituri (fara zahar si cu zahar), pasca si cozonac, pe care le gasiti la vanzare si la cofetaria din Piata Amzei.
O spun fara cea mai mica megalomanie locala in glas, iar pe cei care nu ma cred, ii astept la o tura de cladire si la un mic suc la cofetaria din apropiere.
Ministrul dezvoltarii regionale Eduard Hellvig va efectua sambata o vizita in judetul Gorj. Delegatia ministrului va vizita localitatile Pologravi, Targu Carbunesti si Balteni, unde vor fi urmarite investitiile aflate in derulare cu fonduri de la minister, precum si posibilitatea de a implementa alte proiecte.
La standul FUNDATIEI GOLESCU va fi prezent si EDUARD GOLESCU cu o expozitie de lucrari pe lemn, cu simboluri de protectie crestina si colectia Lumea Credintei, in care EDUARD GOLESCU publica reportaje de calatorie in lumea spirituala.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain. ... Eduard Finkelstain mai doreste si ca reprezentantii presei sa intre in sediul Primariei doar daca au depus mai intii la secretariat un Curriculum Vitae.
Cei 22 de consilieri au hotarat ca noul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea sa fie consilierul PNL Eduard Lambrino.
Partidul Conservator va decide in cadrul Biroului Politic asupra propunerii presedintelui formatiunii, Dan Voiculescu, de a nu vota bugetul de stat pe 2007, a anuntat ieri deputatul PC Eduard Hellvig.
Decizia de excludere din partid a lui Horatiu Gorun si Eduard Ladaru a fost luata de catre Biroul Permanent al PNL Gorj intr-o sedinta la care doar Ladaru a fost prezent.
In ceea ce priveste organizatia municipala Constanta a social-democratilor, Gelu Dae a fost reconfirmat in functia de presedinte, in prezenta unor lideri precum Radu Mazare, deputatii Alexandru Mazare si Eduard Martin si senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al PSD.
Alaturi de Talasman au fost "ejectati" din PNL - tot pentru coalizare cu "dusmanul" PLD - si consilierul local Balasa Eduard, respectiv consilierul local Gheorghe Nicolae din Ostrov.
In apelul facut catre asociatia municipiilor am cerut acesti bani care se vor strange numai pentru refacerea infrastructurii, restul ajutoarelor venind de la Guvern si din alte surse" ne-a precizat primarul Tecuciului, Eduard Finkelstein.
In top, de nevoie Cel mai important politician din aceasta saptamana este primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain, care, vrand-nevrand, a intrat in centrul atentiei opiniei publice.
Modificari la constituirea birourilor electorale Singura contestatie depusa la Tribunal a vizat tot un membru al Partidului Democrat Liberal, Eduard Vasilache, care candideaza pentru Consiliul Local Galati, acestuia reprosandu-i-se practic acelasi lucru ca si lui Andrei Lisinschi:
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Victoria lui Eduard Finkelstain (PD-L) la Tecuci se prefigura inca din primul tur, cand obtinuse aproape 42% dintre voturile valabil exprimate.
Din partea PSD, vor candida, pe langa Alexandru Mazare, si deputatul Lucian Balut, si Cristina Dumitrache, dar si deputatul Eduard Martin. Dintre toate numele 99% certe de candidati de la PSD, doar despre Eduard Martin se aude ca ar prefera colegiul Constanta-Poarta 6-localitati invecinate din sud.
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
Au avut o contributie "buna" La capitolul "contributie buna" au fost trecuti deputatii Eduard Hellvig (ex-PC, acum PNL), Claudiu Pop (PSD) si Cornel Popa (PNL), precum si senatorul Verginia Vedinas (PRM).
google-analytics.com