Cautare

619 de rezultate pentru "club" (3.76 secunde)
In Quatre Bornes este cea mai mare piata de produse manufacturate traditional, Beau Bassin - Rose Hill este un orasel tipic englezesc, locuit candva de diplomati si aristocrati,unde sunt si Gradinile Balfour, iar in Vacoas-Phenix este renumitul Gymkhana Golf Club - cel mai vechi club de golf din emisfera sudica.
Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Burcin detine mai multe afaceri in Constanta, printre care si un sexy-club in zona veche si este cel care s-a autodenuntat ca ar fi dat o spaga de 20.000 euro lui Constantin Babus.
Mangaliotii au, incepand de ieri, un "Club al Pensionarilor" dupa modelul Constantei. Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
Tudor Chirila, pentru scrisoarea publicata recent, lui Adi Despot, pentru ca a fost un erou la Club Colectiv si lui Florin Chilian, pentru parerile sale pertinente legate de faptul ca la Club Colectiv a fost mai mult decat un incendiu.
Au fost sanctionate contraventional cu sume de 50.000 RON (500.000.000 de lei vechi) fiecare restaurante si cluburi precum Mc Monys, Hard Rock si Newton Club.
Astfel, in loc de o ceremonie sobra si inchistata, Iulian Groposila si Ramona Oana, presedintele Asociatiei Pro Democratia Club Constanta - amfitrionii Galei - au decernat 17 premii, care mai de care mai pline de umor.
La un al club, cu specific marinaresc, era un loc intitulat sugestiv 'Puntea nefumatorilor', dar 'puntea' respectiva era plina cu mucuri de tigara. La un club de pe str.
In cadrul proiectelor cu impact transfrontalier care vor fi realizate la Mangalia, Yacht Club Romania si Yacht Club Balchik (Bulgaria), cu sprijinul Federatiilor Romane si Bulgare de Yachting, a Primariei municipiului Mangalia si a Primariei orasului Balchik, vor organiza in perioada 29-31mai a.c.
tren de viteza Mangalia-Balchik, club nautic transfrontalier Mangalia-Balchik, pista de biciclete Mangalia - Balchik, regata internationala Mangalia-Balchik - organizata anual cu plecare alternativa, precum si afilierea celor 2 localitati la traseele navelor de croaziera de mare capacitate.
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
Surprizele nu au intarziat sa apara, un club cu pretentii ca ar fi "de fite" demonstrand ca a fost ridicat fara nici o autorizatie de la ITC.
Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport.
Teatrul Liric "Elena Teodorini" - zece posturi, Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" - trei posturi, Teatrul pentru Copii si Tineret "Colibri" - patru, Sport Club Municipal - trei, Casa de Cultura "Traian Demetrescu" - un post.
Nationalele de tineret si seniori ale Romaniei si-au programat, in aceasta iarna, stagii de pregatire in Antalya, suprapunandu-se cu programul echipelor de club din Liga 1.
De la inceputul mandatului am considerat plasarea sub administrare judiciara ca o posibilitate ca acest club sa-si revina si sa o ia de la capat. ... Un alt club britanic, Portsmouth, a fost plasat luni sub administrare judiciara.
Nu se poate sa ne anunte de la club ca trebuie sa mergem doar la competitiile care puncteaza, adica doua pe an, Campionatul si Cupa Romaniei.
Un model pentru tinerii antrenori Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, se felicita ca l-a adus la club pe "maitre" ... "Mereu am incercat sa aduc la club cei mai valorosi antrenori, indiferent ca ei isi mai desfasurau activitatea si in alta parte sau erau la pensie.
Totusi, totul a ramas la stadiul de posibilitate, nu am semnat cu acest club, ci am antrenat alta echipa. ... Craiova este un club cu o istorie bogata si o traditie extraordinara in fotbalul romanesc si european.
google-analytics.com