Cautare

619 de rezultate pentru "club" (2.59 secunde)
Actiunea este organizata de un club de motociclisti din Germania si este la a treia editie, insa pentru prima oara convoiul umanitar trece si prin Romania, participantii avand misiunea de a aduna sponsorizari pentru cauze umanitare.
In desenul animat, personajul lui Buffett va conduce un club secret al milionarilor, unde copiii vor invata cum sa devina afaceristi de succes.
Suntem actionari la club. Primaria da bani sportului cam 1,2 milioane de euro pe an. Nu se pune problema de a vrea sau nu sa dai bani, ci daca ai parghiile legale.
Atacantul formatiei Manchester United, Wayne Rooney, a fost amendat de club si suspendat pentru un meci, deoarece a petrecut in weekendul de Craciun.
Atat eu, cat si Hart ne-am antrenat foarte bine, pentru a castiga trofee cu acest club. Echipa e foarte buna si imi doresc sa fac parte din ea", a spus Pantilimon.
Clubul Sportiv Fair Play Craiova, singurul club de table si Backgammon din oras, organizeaza maine editia a doua a Cupei "Craiova.ro"
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament.
Iar in timp ce era lider, in tura a 15-a, Eduard Grosu (19 ani, club Torpedo Zarnesti) a fost atacat de pe margine cu un aparat de electrosocuri, dupa cum sustin sportivul si tatal sau, Viorel, care-i este si antrenor!
"Contractul are o durata de doi ani si jumatate", se arata in comunicatul celui mai bogat club din China.
Si asta in ciuda faptului ca Andrian Mihei a propus si realizarea unui club exclusivist, pentru parlamentarii constanteni, unde acestia sa discute pe marginea problemelor privind judetul constantean.
Dupa tratamente, a putut sa mearga si sa joace din nou. A jucat la New York Jets, club care i-a retras tricoul cu numarul 90, in 2012.
• iMapp Bucharest 555 Tot sambata, de la ora 23,00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa, urmat de "DJ Open Air Party"care va transforma Piata Constitutiei intr-un club in aer liber.
Atunci cand aceasta este comuna si intalnirea in cadrul unui club al fotografilor este o pemanenta descoperire si reinventare a pasiunii tale.
Domnisoara Roxana Antonie, fost presedinte Club Studentesc Liberal PNL este acum presedinte la Clubul Studentesc PD", a adaugat liderul PNL Mures.
- Ati cantat vreodata intr-un club de noapte? - Niciodata. De ce crezi ca s-au suparat pe mine cei de la Conventia Democratica si au spus:
Pe 27 septembrie 2010, Hastings a fost gazda unei conferinte de presa, tinuta la National Press Club din Washington D.C.
Una cerea administratiei Obama "sa prezinte imediat tot ce cunoaste guvernul privind comunicatiile cu fiinte extraterestre", iar cealalta "sa recunoasca oficial prezenta extraterestra care angajeaza specia umana." In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari primita din Canada, s-a organizat la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, asa-numita Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea (Citizen Hearing on Disclosure).
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
In martie 2013, ufologul Robert Hastings a publicat un articol in care comenteaza reactiile unor importante publicatii din Statele Unite, la faptele prezentate in conferinta de presa din 27 septembrie 2010, tinuta la National Press Club din Washington D.C., privind conexiunea dintre fenomenul OZN si armele nucleare.
La 35 km pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, dupa localitatea Ciolpani, un indicator dreapta directioneaza spre Club Nautic. Podul pietonal care traverseaza DN1 pe aici, precum si o benzinarie aflata pe partea stanga, sunt alte doua puncte de reper ajutatoare.
google-analytics.com