In goana dupa imagine publica pozitiva, presedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, nu a precupetit niciun efort. A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului. Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost
intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita
de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Asa cum a promis in conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute, consilierul judetean al PRM Bihor Vasile Garba a propus discutarea in sedinta CJ de ieri a situatiei in care se gaseste clubul FC Bihor la ora actuala. "Trebuie sa vedem ce s-a realizat cu acei bani, daca a fost sau nu o investitie buna si daca merita sa mai dam bani in viitor la echipa", a declarat, ieri, Garba, care a dorit ca propunerea lui sa fie inclusa pe ordinea de zi la "diverse".
Din capul locului, presedintele CJ Bihor, Kiss Alexandru, s-a opus acestei propuneri, motivand ca "nu este de actualitate un astfel de punct". Tot in sedinta de ieri, Kiss a sustinut ca, pentru fi discutat un astfel de punct, trebuie ca mai intai Adunarea Generala a Actionarilor sa ceara un audit, pentru a vedea care este situatia reala la club. "Nu stiu ce am putea face acum, sa ne plangem ca nu am intrat in A", a mai spus iritat presedintele CJ. Acesta a propus ca cererea consilierului PRM sa nu fie aprobata, o eventuala discutie pe aceasta tema urmand sa aiba loc la sedinta urmatoare, care va avea loc in luna august, campionatul de fotbal incepand pana la acea data.