Cautare

619 de rezultate pentru "club" (3.20 secunde)
Nu poti sa fi mers intr-un club din Bucuresti sau din tara si sa nu fi auzit la bar sau la intrare de acest site-fenomen.
Cele mai noi victime ale sale sunt Raluka si Skizzo Skillz, care au fost provocati la un duel muzical, miercuri, 28 noiembrie, incepand cu orele 22:00, in Club Bound din Centrul Vechi.
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound. ... Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei.
The Whisky Club, organizatorul evenimentului impreuna cu LivePro si Mixtopia.ro, reprezinta cea mai importanta si activa comunitate de iubitori de whisky din Romania.
Animusic Night are loc pe 13 octombrie, la Club Fabrica, iar din programul serii nu lipsesc concertele, proiecțiile in premiera si atmosfera animata cu care festivalul si-a obisnuit publicul, la fiecare ediție.
The Whisky Club, organizatorul evenimentului impreuna cu LivePro si Mixtopia.ro, reprezinta cea mai importanta si activa comunitate de iubitori de whisky din Romania.
Mihai se afla in club pentru ca facea parte din trupa care a sustinut concertul din acea seara.Iubita lui facea si ea parte din stuff-ul tehnic, aflandu-se chiar in spatele scenei.
O poveste impresionanta pe care am preluat-o de pe realitatea.net este cea a unei tinere care a pierit in incendiul de la Club Colectiv si care a fost identificata de mama sa dupa cerceii pe care aceasta ii purta.
Cine ne poate feri de drame si mai cumplite, in alt cadru decat acela al unui club, in conditiile in care nerespectarea normelor si a reglementarilor este generalizata? Cum este posibil ca cineva sa creeze o adevarata capcana deghizata in denumire de club?
In acea editie din C1, Universitatea a fost prima echipa de club din Romania ajunsa intr-o primavara europeana! ... Gica Popescu (vezi interviul din pagina) vorbea de importanta unei structuri sanatoase la club...
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
Culmea, pasiunile sunt atat de mari in sportul rege, dar invers proportionale cu performantele realizate, atat la nivel de club, cat si la echipa nationala.
La data de 5 septembrie 2010, ora 05.30, Sectia 20 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112 - Sector 6, cu privire la faptul ca in fata unui club, este in derulare un conflict intre doua grupuri de tineri.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Eu personal am adus investitori niste spanioli care voiau sa faca un club foarte frumos.
Presedintele tinerilor social-democrati din filiala Bucuresti, Vlad Dumitrescu, le-a prezentat invitatilor noua incinta situata la etajul superior al cladirii in care fiinteaza sediul PSD Bucuresti, explicandu-le ca, initial, acest club fusese gandit ca un centru multi-media.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Funda de doliu pe pagina Google Romania in memoria victimelor din club Colectiv Tragedia de vineri seara din clubul Colectiv este comemorata si de Google Romania, printr-o funda de doliu, afisata pe prima pagina a motorului de cautare.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice.
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
google-analytics.com