Cautare

619 de rezultate pentru "club" (2.58 secunde)
Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Baratiei numarul 31), iar locurile vor fi limitate.
Vineri seara, cand s-a aflat de tragedia de la Club Colectiv, la posturile de stiri se spunea ca a avut loc o explozie. Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Totodata, selectionerul a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma.
Piti a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma. ... "Florescu a jucat constant la echipa de club. ... A reactionat formidabil, chiar daca nu prea a jucat la echipa de club.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Cei doi ar fi dirijat trei miliarde de lei vechi catre Asociatia "Club 22", organizatie infiintata si condusa de Cutean. "Club 22" a primit banii in cadrul programului "15 ani de la Revolutia Romana".
Cei doi ar fi dirijat trei miliarde de lei vechi catre Asociatia "Club 22", organizatie infiintata si condusa de Cutean. "Club 22" a primit banii in cadrul programului "15 ani de la Revolutia Romana".
Ultimii reprezentanti oficiali la club au fost trei consilieri locali, Mihai Neagoe, Rodion Camataru si Elena Serbanoiu. Acestia au fost imputerniciti de Consiliul Local Craiova sa-l reprezinte la club prin Hotararea de Consiliu nr.
Securea razboiului a fost dezgropata de directorul DGFP Dolj in cadrul unei intilniri cu autoritatile judetului, acesta declarind ca a vazut la televizor o lista cu datornici printre care se regasea si numele actualului club de fotbal, Universitatea Craiova.
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi. Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari.
Printre ele se numara si COREMI SA, precum si UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova", a spus Antonescu.
În septembrie 2006 a aparut Doodee Club, un loc unde se organizeaza si petreceri private pentru cei mici, costul lor fiind de 35 de lei (includ invitatiile pentru copii, meniul, tort pentru sarbatorit si o sampanie).
astfel, Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti are de dat la stat 3. ... 410 lei, in timp ce Fotbal Club Rapid trebuie sa inapoieze 8.
Aceasta este doar una dintre ideile subliniate de catre reprezentantii Vodafone la evenimentul Vodafone Business Club din Banie. Craiova a fost ieri gazda conferintei regionale Vodafone Business Club, un eveniment organizat de Vodafone Romania si dedicat mediului de afaceri.
Transsylvania Off-Road Club este al doilea club de off-road din tara, format in 2001, cu 70 de membri in Cluj-Napoca si nu numai.
Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, a dezvaluit, prezent in cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, ca Stanciu este dorit de un club din Anglia, dar ca nu este vorba despre Southampton. - Nu este vorba despre niciun fond de investitii, este vorba despre un club din Anglia.
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din mari orase ale tarii. ... Concertul din Arad va avea loc in Club Flex, iar interesul publicului este deja unul ridicat.
google-analytics.com