La data de 5 septembrie 2010, ora 05.30, Sectia 20 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112 - Sector 6, cu privire la faptul ca in fata unui club, este in derulare un conflict intre doua grupuri de tineri.
La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica si grupa operativa a Sectiei 20 Politie, ocazie cu care s-a stabilit ca pe fondul consumului de alcool, grupul format din B. ROMICA de 19 ani, A. CAMERAN de 25 de ani, C. VALENTIN de 21 de ani, P. DANIEL de 27 de ani, M. ALEXANDRU de 24 de ani, M. TUDOR de 27 de ani, R. REMUS de 22 de ani, N. VALENTIN de 21 de ani, R. RADU de 20 de ani, V. ROBERT de 19 ani, T. VISAI de 18 ani, S. IULIAN de 19 ani, M. GABRIEL de 27 de ani, aflat in fata clubului a intrat in conflict spontan cu alt grup format din trei persoane dintre care o fata.
Pe fondul discutiilor contradictorii s-a produs o altercatie, in urma careia cel de-al doilea grup s-a refugiat in interiorul clubului.
Dorind sa-i urmareasca pe cei trei tineri, membrii grupului identificat au incercat sa patrunda in club, insa au fost opriti de agentii care asigurau paza la intrare, moment in care s-a produs o noua altercatie in timpul careia tinerii si agentii de paza s-au lovit reciproc, totodata primii spargand un geam de la usa pe care se face accesul in club.
La sosirea politistilor grupul format din cei trei membri nu a mai fost gasit la fata locului, acestia fiind condusi spre mijloacele de transport in comun de catre agentii de paza ai clubului.
Persoanele identificate au fost conduse la sediul Sectiei 20 Politie, pentru cercetari, iar din declaratiile acestora rezulta ca nu doresc sa depuna plangere pentru comiterea vreunei infractiuni.
De asemenea s-a luat legatura cu administratorul clubului care a declarat ca nu formuleaza plangere prealabila pentru distrugerea geamului.
Cercetarile sunt continuate pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunurilor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare.