Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia a" (2.70 secunde)
Electrica SA a primit ofertele financiare imbunatatite din partea companiei CEZ Cehia pentru a intra in negocieri finale pentru privatizarea societatii Electrica Oltenia, in timp ce grupul german E.ON si-a reafirmat interesul pentru Electrica Moldova, anunta un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
BBC va concedia cel putin 10% din angajatii sai si isi va reduce costurile operationale cu aproximativ 320 milioane lire sterline, in tentativa de restructurare a activitatilor, a declarat un membru din conducerea BBC, informeaza Reuters.
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
Incepand de ieri si pana in data de 21 august a.c., Grupul Rompetrol prin divizia sa Rompetrol Ouality Control, in parteneriat cu organizatia ecologista „Mare Nostrum” va pune in practica un proiect ce vizeaza monitorizarea calitatii apelor de imbaiere si a aerului din zona nordica a litoralului, precum si informarea cetatenilor asupra rezultatelor analizelor efectuate, a aratat ieri Ovidiu Constantinescu, purtatorul de cuvant al Grupului Rompetrol, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotelul „Albatros” din Mamaia.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane a atras scrisori de interes de la o serie de mari banci, care detin active cuprinse intre 60 de miliarde de euro si aproape 1.000 de miliarde de euro. ... Sint convins ca vom asista la o privatizare reusita ", a declarat presedintele AVAS, Gabriel Zbircea.
International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, a subscris ieri obligatiuni convertibile emise de Banca Transilvania in valoare de 20 de milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al institutiei internationale.
Bucurestiul ocupa locul 83 intr-un top al primelor 127 de orase care ofera cele mai bune conditii de viata, realizat de Economist Intelligence Unit, divizia de informatii a grupului „The Economist“.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Desi documentele de participare ale tuturor celor sapte ofertanti pentru BCR au indeplinit criteriile de eligibilitate, Bancile Intesa, Erste Bank si Deutsche Bank au cele mai mari sanse in procesul de preluare a pachetului majoritar de actiuni al bancii romane, titreaza Reuters, care citeaza surse bancare.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj continua programul de introducere a actiunilor de reorganizare judiciara, in vederea declararii falimentului societatilor cu probleme din Gorj. ... Aceasta din urma varianta inseamna stergerea datoriilor si scoaterea la vanzare, prin licitatie, a activelor sau a unitatii ca intreg.
De la 1 ianuarie, Rusia a sistat exporturile de gaze naturale catre Ucraina, care a refuzat sa plateasca un pret de import de patru ori mai mare decat pana acum. ... Europa a intrat in noul an cu un razboi al gazelor naturale in plina desfasurare.
Reprezentantii Erste Bank, institutia financiara care a castigat licitatia pentru BCR, au declarat recent ca sunt interesati sa faca o oferta pentru actiunile detinute de SIF-uri. Totusi, reprezentantii Societatilor de Investitii Financiare (SIF) nu si-au manifestat disponibilitatea imediata de a negocia participatia lor la Banca.
Procesul de privatizare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) va continua, iar pretul de cumparare va reprezenta 75% din grila de punctaj pentru evaluarea ofertelor, au declarat pentru Mediafax surse din Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Grupul TUI si Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) vor incheia un acord de colaborare pe termen lung, bazat pe un set de masuri aprobate de comun acord care vizeaza intensificarea prezentei companiei pe piata romaneasca, a declarat ieri reprezentantul diviziei romane a TUI.
Rompetrol Chemicals a semnat ieri un parteneriat cu compania americana Dow Chemicals. ... Potrivit reprezentantilor Rompetrol, acordul va facilita realizarea unei cifre de afaceri pentru divizia de petrochimie de peste 1 miliard de dolari anual.
Istoria glorioasa a Petromar nu se putea sfarsi, intr-o economie de piata controlata de rechini, decat lamentabil. Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
AVAS si-a prezentat strategia integrata de privatizare pe 2006, insa detaliile referitoare la vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut la societatea craioveana lipsesc. ... Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a publicat recent pe site-ul institutiei strategia integrata de privatizare pentru 2006 a societatilor la care detine pachete de actiuni.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Divizia "BitDefender", din cadrul companiei Softwin, topul virusilor pentru luna mai include aceleasi programe periculoase remarcate in lunile anterioare, cu deosebirea ca s-a inregistrat o activitate mai intensa in randul virusilor cu arie de raspandire restransa, dar care aduc creatorilor lor profituri substantiale.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. ... In plus, patronii majoritatii cluburilor din divizia Bürger sunt de parere ca performantele nu le permit sa atraga investitori puternici.
In plin conflict privind afacerile cu energie, companiile Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare) si-au exprimat interesul de a participa la privatizarea complexului energetic Craiova, a declarat ieri Constantin Balasoiu, directorul general al firmei, citat de Mediafax.
google-analytics.com