Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia a" (3.72 secunde)
Reprezentand Divizia de Retail al cunoscutului Grup Metro, REAL este amplasat la iesirea din municipiul Constanta spre Mangalia, in imediata apropiere a mall-ului Metro II si a complexului comercial Praktiker.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Anul trecut, profitul net al companiei a fost de aproape 700 de miliarde de lei. Grupul CEZ, actionarul majoritar al ELECTRICA Oltenia, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca programul de investitii pentru anii 2006 si 2007 se ridica la circa 110 milioane de euro.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, va lansa, vineri, un nou carburant, Super Diesel Euro 5, in conformitate cu standardul Euro 5, obligatoriu in Uniunea Europeana din 2007 si in Romania din 2009.
Apropiata aderare si perspectiva unei potentiale cresteri a valorii imobilelor ii determina pe craioveni sa retraga locuintele de la vanzare. ... Piata imobiliara, ca orice alt domeniu de activitate, reactioneaza la zvonurile mult asteptatei aderari a Romaniei la Uniunea Europeana.
Opel va lansa in luna martie cea mai puternica versiune a modelului Corsa - Corsa OPC, care dispune de 192 CP si atinge 225 km/ora. Dupa succesul lansarii celei de-a patra generatii a modelului Corsa, Opel arunca acum in arena cea mai puternica versiune a acestuia:
Asa se face ca Rada Suprema de la Kiev a decis joi infiintarea "nominala si formala" a unei localitati pe Insula Serpilor, ucrainienii urmandu-si constiinciosi strategia pe baza careia spera sa obtina din partea Curtii Internationale de la Haga dreptul de posesiune asupra insulei.
Shell si-a vandut ieri companiei franceze Rubis afacerea cu gaz petrolier lichefiat (GPL) din Romania si alte cinci state europene si a iesit defenitiv de pe piata locala.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale. Piata imobiliara romaneasca pare a fi cea mai profitabila din economie.
Hella KGaA, compania germana faimoasa pentru productia componentelor din domeniul farurilor de automobile, a deschis ieri un punct de lucru de cercetare-dezvoltare în Craiova.Oportunitate pentru o cariera si de dezvoltare profesionala pentru automaticienii craioveni. Compania germana Hella a inaugurat ieri un centru de dezvoltare-cercetare în Craiova.
Hella KGaA, compania germana faimoasa pentru productia componentelor din domeniul farurilor de automobile, a deschis ieri un punct de lucru de cercetare-dezvoltare în Craiova.Oportunitate pentru o cariera si de dezvoltare profesionala pentru automaticienii craioveni. Compania germana Hella a inaugurat ieri un centru de dezvoltare-cercetare în Craiova.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c. ... El a pregatit liste cu rechizite si alte produse necesare si conforme cu programa scolara ca sa iti usureze cautarea.
Rompetrol Rafinare a fost marti cel mai tranzactionat emitent la Bursa de Valori Bucuretti (BVB), inregistrand un rulaj de 51,26 milioane de lei, circa 62% din lichiditatea pietei.
Conceptul Verve reprezinta prima dovada a directiei de design pentru un model complet nou din clasa mica.
Consiliul de Administratie al Electrica Bucuresti a decis privatizarea companiei de servicii si mentenanta Electrica Serv, au declarat surse din cadrul distribuitorului si furnizorului de energie, citate de Mediafax.
O delegatie Rolls Royce, condusa de Roger Tooke, responsabil pentru Europa Centrala si de Est pentru divizia navala a grupului, s-a aflat saptamana trecuta in Romania, unde reprezentantii companiei s-au intalnit, la 19 septembrie, cu Varujan Vosganian si, ulterior, cu conducerea santierelor navale si a unor producatori de componente si echipamente pentru industria navala.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Obiectivul fondului este de a furniza resursele necesare de finantare pentru dezvoltarea regiunii sud-est europene, prin intermediul sectorului financiar local, concentrandu-se asupra necesitatilor microintreprinderilor si firmelor mici.
google-analytics.com