Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (2.64 secunde)
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City:
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
Sunt niste investitori in domeniul IT, sunt niste investitori in domeniul dezvoltarii de centre de afaceri, sunt niste investitori in ceea ce priveste aceste spatii comerciale, mall-uri, mari lanturi de magazine. ... Va ganditi sa propuneti Parlamentului, Primariei Generale deschiderea curtilor Palatului Parlamentului, Palatului Cotroceni pentru vizitatori?
Povestea lor o puteti citi aici: ... Nu suntem prezenti nici in mall-uri, pentru ca nu ne permitem financiar chiriile exorbitante.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor). ... I-am vazut, nu foarte agresivi, si in piete sau mall-uri.
Ce se intampla, Doctore?, pe care il puteti citi in continuare. ... Oferind tributul anual de corupti pentru Bruxelles si Washington, asigurand functionarea marilor companii si a mall-urilor in tara, isi poate vedea, in continuare, de propriile jocuri balcanice marunte.
Din cele peste 40 de banci din Romania, (cele mai importante fiind Citi Bank, ABN Amro Bank sau BRD Groupe Societe Generale) se pare ca Banca Comerciala Romana continua sa tina capul de afis in planul credibilitatii si al sigurantei oferite clientelei sale.
Ce coeficient aduc preliminariile, cosmarurile Stelei din Liga, calificarile de poveste ale ros-albastrilor din anii ‘90 si alte detalii despre parcursul Stelei in cea mai importanta competitie intercluburi din lume puteti citi in editia tiparita a ziarului!
Zilele lui Nastase in fruntea PSD sunt insa numarate, indiferent daca ii va lua sau nu locul lui Iliescu la Cotroceni. ... Surprinzator, odata parafate alegerile parlamentare, Iliescu s-a retras in pielea presedintelui si la umbra cucuvelei, ignorand total cursa lui Nastase spre Cotroceni.
“Predare civilizata de stafeta“ La Palatul Cotroceni, presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, si presedintele ales, Traian Basescu, s-au intalnit pentru a pregati transferul de mandat la nivelul institutiei prezidentiale.
Care este relatia normala dintre presedintele tarii si oricare partid de pe scena politica, chiar daca este partidul din randurile caruia ai pornit ca sa ajungi la Cotroceni? ... Cand a venit la Cotroceni, a lansat o sintagma care a surprins si multi au privit-o cu suspiciune.
Presedintele suspendat Traian Basescu a ajuns astazi, dupa ora 10,00, la Palatul Cotroceni, la volanul autoturismului sau, Dacia Logan, informeaza Agerpres. El a venit la Cotroceni si in week-end, avand discutii cu consilierii sai.
Traian Basescu a explicat intr-un interviu oferit pentru Vocea Rusiei ce se va intampla cu premierul Victor Ponta, daca el va reveni la Cotroceni. ... Ponta declarase anterior ca in cazul revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni, va incerca sa coabiteze cu acesta.
Declaratii catastrofice - de pe "marginea prapastiei" - ale presedintelui Basescu, din 14 ianuarie 2013 Apostolul de la Cotroceni prezice sfarsitul lumii pentru Romania... Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti, de la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala.
PSD sustine constituirea unei comisii parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, a declarat presedintele partidului, Mircea Geoana, care a precizat totodata ca social-democratii vor merge la intalnirile de la Cotroceni, pentru care propun insa si o serie de alte teme.
La finalul intrunirii, Calin Popescu-Tariceanu a refuzat sa spuna presei cu ce mandat se duc liberalii la Cotroceni. ... Voi spune dupa intalnirea de la Cotroceni“, a explicat Tariceanu. ... Argumentele liberalilor La consultarile de la Cotroceni vor merge vineri dimineata sapte liberali.
Basescu a dat inca o data dovada unui politician nonconformist si spre deosebire de predecesorii sai de la Cotroceni a preferat sa-si petreaca cea de-a 54-a aniversare alaturi de familie.
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
Fara PNL, Basescu nu ar fi ajuns la Cotroceni. ... "Alianta PNL - PD ar fi functionat foarte bine daca nu ar fi fost dinamitata dintr-un anumit deal al Bucurestiului", sustine Puiu Hasotti, facand aluzie, evident, la Cotroceni.
Totodata, Iorgulescu i-a reprosat lui Stolojan ca, in demersurile sale, il reprezinta pe seful statului, iar viceliderul PNL, Gheorghe Flutur, i-a cerut consilierului prezidential sa plece de la Cotroceni.
google-analytics.com