Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (2.93 secunde)
De altfel, presedintele Basescu a trecut ani de zile prin cosmarul "coabitarii" cu un premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, care a refuzat sa raspunda "indicatiilor" venite de la Cotroceni. ... Alexandru, Cristian Boureanu, perceputi drept contestatari ai actualului sef al statului, era de neconceput la Cotroceni.
Ea vine dinspre Cotroceni si are drept obiectiv declarat impartirea tarii in voievodate iar scopul ascuns este o formula care poate facilita ramanerea la putere a regimului Basescu si conducerea discretionara a Romaniei.
Basescu și PDL au ajuns la mana lui Lazaroiu Criza din conducerea PDL nu poate fi disociata de miscarea prin care fostul ministrul Sebastian Lazaroiu a fost readus la Cotroceni.
Intors la Cotroceni, Basescu va fi un presedinte mort In cazul in care Traian Basescu nu va fi demis la referendum si se va intoarce la Cotroceni, va fi "un presedinte mort", a declarat Ion Cristoiu, duminica seara la B1 TV.
7,4 milioane de romani sunt nemultumiti de intoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni Vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat, marti, pentru AGERPRES, ca aproape 7,5 milioane de romani sunt nemultumiti de intoarcerea lui Traian Basescu la Palatul Cotroceni, el criticand faptul ca votul popular masiv exprimat pentru demiterea acestuia a fost nerespectat de CCR.
Dupa care, daca sunt inteligenti, cu Constitutia in mana, sa-l lase pe basescu un simplu spanac decorativ, inchis la Cotroceni, asteptand terminarea mandatului. ... In fond, banii lor de la guvern vin, nu de la Cotroceni.
Cum a reactionat Ion Iliescu dupa ce a aflat de intalnirea informala de la Cotroceni Intalnirea informala din aceasta saptamana de la Palatul Cotroceni, intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu Liviu Dragnea, si seful statului Traian Basescu, este "fireasca" si "necesara", a declarat, duminica, pentru Gandul, fostul presedinte Ion Iliescu.
- Dincolo de orice contemplare a Constitutiei sau orice lectura din Montesquieu, politica romaneasca a ultimilor 10 ani a gravitat in jurul Palatului Cotroceni.
Din nenorocire, nerodul iresponsabil a ramas mai departe la Cotroceni! ... Faptul incredibil ca au trecut 20 de zile in care energia natiunii s-a cheltuit in asteptarea macanitului de Rata mecanica al celui de la Cotroceni isi are cauza numai si numai in iresponsabilitatea neroada a lui Klaus Iohannis.
Dar nici la Cotroceni, dupa depunerea juramantului de catre noii ministri, nici in fata CSM, dl. ... In ambele iesiri publice pe tema justitiei, personajul de la Cotroceni nu a spus absolut nici un cuvant despre oameni, cetateni, justitiabili, adica despre cei care isi cauta dreptatea in sala de judecata.
I-a servit lui Basescu in perioada in care se lupta pentru supravietuirea la Cotroceni, in 2007. ... Evident, l-ar interesa maxim sa lase la Cotroceni o persoana din anturajul sau, care sa-i fie un soi de polita de asigurare.
Sorin Rosca Stanescu) Presa a anuntat ieri o intrunire de criza la Cotroceni. ... A spus ca la Cotroceni a fost o simpla consultare a sefului statului cu oameni responsabili in materie financiara. ... Dar la Cotroceni a fost o simpla claca.
Joi, incepand cu orele 00:00, va avea loc lansarea mult asteptatelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, in magazinul iSTYLE Premium Reseller din AFI Palace Cotroceni.
Teatrul Nottara se muta provizoriu in sala ARCUB / AmosNews O data pe luna vor fi spectacole si la Cotroceni, dar la prima reprezentatie nu se vor vinde bilete Teatrul Nottara se muta provizoriu in sala ARCUB, dar va onora si invitatia presedintelui Klaus Iohannis, de a juca la Palatul Cotroceni, unde va tine spectacole o data pe luna, informeaza institutia culturala.
In perioada 6-16 septembrie 2013, AFI Palace Cotroceni organizeaza targul scolar anual Back to School pentru a pune la dispozitia copiilor o gama variata de materiale necesare noului an de invatamant.
Principala noutate va fi prezenta unui alt presedinte la Cotroceni.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Cum bine ne amintim, la ultimele alegeri prezidentiale, voturile din provincie l-ar fi trimis la Cotroceni pe Adrian Nastase. Iar cu Adrian Nastase la Cotroceni, PSD ar fi ramas la guvernare. Avem azi un guvern "semiportocaliu" pentru ca la Cotroceni a venit Traian Basescu, nu Adrian Nastase.
Cum bine ne amintim, la ultimele alegeri prezidentiale, voturile din provincie l-ar fi trimis la Cotroceni pe Adrian Nastase. Iar cu Adrian Nastase la Cotroceni, PSD ar fi ramas la guvernare. Avem azi un guvern "semiportocaliu" pentru ca la Cotroceni a venit Traian Basescu, nu Adrian Nastase.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Premierul trebuie schimbat, crede el, pentru a avea un guvern al lui, dirijat de la Cotroceni.
google-analytics.com