Cautare

28245 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2010" (9.13 secunde)
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Unde a gresit Traian Basescu. L-a invins sistemul?", pe care il puteti citi in continuare.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Cum a evoluat Romania pe plan economic in ultimii ani in raport cu alte tari europene Comparativ cu alte tari europene, pe plan economic Romania nu a avut o evolutie favorabila, ci dimpotriva.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Prin Iohannis, Romania a optat pentru un nou Mare Licurici: Germania Inainte de a pleca la Bratislava, la summitul informal al UE, Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa. Despre summit a vorbit presedintele si dupa incheiere.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid. ... ghici ghicitoarea mea, cine? Discursul Elenei Udrea a fost unul de-a dreptul istoric.
Administratia Prezidentiala, presedintele insusi si Partidul Miscarea Populara dau din colt in colt. ... Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari? Cine l-a angajat acum, in 2014? Si cine a angajat consultantul in 2009?
Altii aproape ca nici nu mai stiu pentru a cita oara vin "la viza " si se grabesc sa ajunga in Peninsula, ca nu cumva "padrone " sa angajeze pe altcineva in loc. Genoveva face parte din a doua categorie.
Deci este vorba de destinatia incerta a unei sume de aproximativ 2,6 miliarde de Euro! 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Se refera la legea pentru alegerea presedintelui Romaniei. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Vreau sa va intreb in legatura cu o declaratie a dumneavoastra de seara trecuta.
Membrii PSD au iesit, cu mic cu mare, pe strazile celor mai importante localitati, declansand "razboi total Aliantei portocalii". ... Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat ieri ca partidul sau a declansat "razboi total Aliantei portocalii", pe care intentioneaza sa o "darame de la putere".
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... Intr-un text tulburator publicat pe blog, I know what you did this summer, scriitoarea Petronela Rotar scrie despre experienta de a fi avut coronavirus.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii.
Constantin Gheorghe) Sa plecam de la premiza ca Romania a fost/este, in aceste zile, victima unui razboi hibrid, lucru spus, cu subiect si predicat, de fostul presedinte Traian Basescu.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
Cred ca fostul rege a fost bagat iarasi in frigider, pana se mai linistesc apele, se stinge scandalul cu nepotul si voteaza Parlamentul propunerea lui Dragnea si Tariceanu sa dea casei regale cate 25 de milioane de euro anual, din banii nostri, ca tot sunt romanii bogati.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
google-analytics.com