Cautare

28245 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2010" (5.52 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, face cateva dezvaluiri de-a dreptul incendiare legate de scena politica, la loc de cinste figurand ceea ce ar putea fi numit cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu din ultimele 18 luni:
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
"Cine joaca pentru Basescu: ... Opozitia tocmai a anuntat ca-l da afara de la sefia Senatului pe Geoana. Presedintele Ponta e suparat rau pe cel care l-a precedat la conducerea partidului.
Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Analiza CNP arata ca sectorul serviciilor va deveni majoritar si va furniza in 2010 53% din valoarea adaugata bruta realizata in sectorul privat, urmata de industrie cu circa 28%.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Statele europene se indreapta spre iesirea din recesiune, in linie cu estimarile privind reluarea cresterii economice la inceputul anului viitor, a spus Almunia, cu acest prilej.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Anul acesta va fi cel mai greu an din punct de vedere economic pentru ca trebuie sa ducem batalia pe doua fronturi, unul pentru iesirea din recesiune si celalalt cu incheierea echilibrului bugetar, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Mai mult de doua treimi dintre romani spuneau in decembrie 2010 ca situatia financiara a familiei lor este mai dificila decat in urma cu 12 luni, in vreme ce doar 6% credeau ca aceasta este mai buna, potrivit unui Barometru de Incredere a Consumatorului realizat de GfK pentru Comisia Europeana.
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Tariceanu ar fi spus ca actualul presedinte al Consiliului a reactionat nemultumitor la atacurile impotriva Fondului, de care sunt vinovati speculantii si opozitia. ... Cine a fost cu ideea? ... "A fost o idee la nivel guvernamental". ... Cine pierde? Cine castiga?
Cine cu cine e in alianta? Cine e in opozitie si cine e la putere? Alianta D.A.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. ... Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedere” de la functie. Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: presedintele Camerei Deputatilor.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... De cativa ani, Clujul este inima Romaniei, intrucat aici se construiesc cele mai multe locuinte (apartamente, case,vile).
Cu lacrimi in ochi si voce tremurata, Basescu le-a spus pedelistilor: ... Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.
google-analytics.com