Cautare

138 de rezultate pentru "christian" (3.58 secunde)
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem. ... Cu privire la Christian Ciocan, ne cunoastem de multi ani deja si da, ma viziteaza din cand in cand la magazin.
"Chiar daca este lansata pe data de 13, cred ca este o campanie care vine in sprijinul societatii romane" a declarat ministrul Anca Boagiu la conferinta la care au participat, printre altii, Monica Macovei, ministrul Justitiei, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Christian Zeileissen, ambasadorul Austriei.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte: a tinut neaparat sa aiba un tort in forma de ciocan!
Directorul general al grupului Vimetco, Christian Wüst, a demisionat si se va retrage din functie la 5 ianuarie 2009, cand pozitia va fi preluata de presedintele Consiliului de Administratie, Pierre Baillot, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat al actionarului majoritar al Alro Slatina.
Printre angajatii consortiului LVMH se numara ginerele regelui Juan-Carlos al Spaniei, Jaime de Marichalar, care este administratorul grupului Christian Dior sau oameni politici francezi "de marca".
Tinand cont de toate aceste aspecte, cresterea economica din 2010 s-ar putea situa sub nivelul general estimat", a declarat Christian Tegllund Blaabjerg, chief equity strategist la Saxo Bank.
Ovidiu Ioncu-Kempes,Tavi Iepan, Christian Podratzky, Adi Popescu, Florin Cvasa si Matthias Lange privesc acest eveniment ca o intalnire intre prieteni. ... Christian Podratzky:
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro. ... Christian, a scris Ciocan.
Greul cade pe umerii lui Ben Affleck, actorul care preia costumul celebrului Batman de la Christian Bale, protagonistul ultimelor trei filme din serie.
Daca muzeul Rodin a fost preluat de Christian Dior, Saint Laurent si-a instalat cartierul general la poalele turnului Eiffel, iar Givenchy a preluat Palatul de Justitie.
Mai mult de 85% dintre romanii care au cumparat vacanțe de la Targul de Turism desfasurat intre 16 si 19 februarie la Romexpo au preferat sejururi pentru la vara in strainatate si doar 15% au ales pachete tailor made de tip city-break sau alte tipuri de vacante, potrivit informatiilor Christian Tour.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca.
Daca nu-i cunosti si ti se par a fi persoane dubioase, e bine sa anunti imediat politia", a precizat comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei si sef Birou Informare si Relatii Publice. Da, comisarul Christian Ciocan are dreptate.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax.
Ambasadorul austriac la Bucuresti, Christian Zeileissen, a declarat ieri ca Austria a devansat data procedurilor parlamentare de ratificare a Tratatului de Aderare a Romaniei, pentru ca acest lucru sa fie posibil in primul trimestru din 2006.
La imobilul din strada Christian Tell au venit si doi dintre avocatii lui Adrian Nastase. Pana acum procurorii au perchezitionat in mai multe randuri apartamentele vecine celui detinut de familia Nastase in cladirea din strada Zambaccian.
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara.
google-analytics.com