Cautare

138 de rezultate pentru "christian" (3.48 secunde)
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel. ... Christian" Comisarul isi exprima astfel admiratia pentru adevaratele valori ale Romaniei.
Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. ... Cand acel cineva este Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei, prin cap iti trec mai multe variante. ... Christian Ciocan a postat un mesaj pe Facebook, multumindu-i lui Marius Tuca pentru articol:
Un cuvant aparte, insa, l-a reprezentat postarea lui Christian Ciocan de pe pagina personala de Facebook. ... Cifre foarte mari (pentru exemplificare, "vedete" imbracate sumar de-abia strang 200-300 de aprecieri), cu atat mai mult cu cat pagina lui Christian Ciocan nu a platit niciodata publicitate.
Christian Tour a pregatit pentru finalul sezonului estival o surpriza de amploare, destinata in principiu turistilor care au implinit varsta de 55 de ani.
* Christian Mititelu: ... * Christian Mititelu: Argumentele pe care Dan Capatos le-a adus aici i-a infundat si mai mult (...) * Christian Mititelu: Nu am auzit ca ceea ce i s-a intamplat lui Emil Boc sa se fi intamplat intr-o alta tara.
Emisiunea lui Christian Sabbagh a fost scoasa din grila de programe a postului Kanal D. ... Christian Sabbagh a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin intermediul caruia anunta faptul ca emisiunea lui, Sabbagh in actiune, a fost scoasa de pe post.
Sursele noastre au aflat ca indragitul politist Christian Ciocan isi va sustine tizul direct din tribune in confruntarea cu Leif Larsen in 23 august. Contactat telefonic si intrebat daca este adevarat, Christian Ciocan ne-a declarat:
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Christian, te iau la Stockolm sa reeduci medicii de acolo”. Era vorba de Karolinska Institutet, unde se decide cine obtine premiul Nobel in Medicina, va dati seama, ca mai sus nu poti ajunge.
Christian Ciocan, care se ocupa de imaginea ASPOL, a participat alaturi de colegii sai din ASPOL Bucuresti (Asociatia Sportiva a Politistilor Bucuresteni), la petrecerea pe care acestia au organizat-o, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru politistele din Capitala.
Comisarul-Sef Christian Ciocan a fost acceptat sa devina membru al Asociatiei Europene a Directorilor in Comunicare.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, sustine ca orice persoana care filmeaza un politist risca sa fie incatusata, daca gesturile respectivului cetatean "nu sunt previzibile".
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit zilele trecute de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. ... Christian Obodo, a fost rapit, sambata dimineata, de patru barbati inarmati, neidentificati, din fata unei biserici din localitatea Effurun, Warri.
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! Iata ce a postat Christian pe contul sau de Facebook, dupa noaptea dintre ani petrecuta ca in basme:
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Christian, insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. ... Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. ... Christian.
Desi locuieste in doar 24 de metri patrati, Christian Schallert a amenajat totul cu multa creativitate. ... Cand a vizionat pentru prima data spatiul unde urma sa-si amenajeze locuinta, Christian a mers impreuna cu parintii lui.
Recent, la Palatul Stirbei din Capitala, la petrecerea revistei Harper's Bazaar, l-am intalnit pe Christian Ciocan. ... Asadar, o seara exceptionala in compania selecta a multor Doamne - real VIP, cu care ma revad cu aceeasi placere, la toate evenimentele", ne-a spus Christian Ciocan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Au incercat sa-l faca sa se trateze la medici, insa nu vrea in ruptul capului, fiindca este membrul sectei religioase Christian Science, care nu accepta decat sa lupti cu boala prin rugaciuni.
Ion-Christian Chiricuta, despre tratamentul complex oferit de Clinica Amethyst. ... Ion-Christian Chiricuta, directorul medical al centrului Amethyst, avand o experienta de peste 30 de ani in oncologie, este un medic atipic, apropait de pacienti si ceea ce este cel mai important, acesta comunica cu pacientii sai in mod real.
google-analytics.com