Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (8.14 secunde)
Contactat telefonic ieri, actualul presedinte al organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Ciocan, a declarat ca nu s-a hotarit inca pe deplin daca va candida.
Tocmai de aceea, motiunea anti-taxa a PD-L se afla la ora actuala intre ciocan si nicovala, intre partide ce doresc eliminarea taxei, dar nu sustin demersul partidului si intre partide ce sustin taxa si ii agreaza sau nu pe initiatori.
Ciocan Ioan, asociat unic si administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, si Szepessy Szabolcs, consilier personal al ministrului mediului si padurilor.
Reamintim ca procurorii anticoruptie il suspecteaza pe ministrul Borbely ca ar fi beneficiat de lucrari de 20.000 de euro pentru amenajarea locuintei soacrei sale, in schimbul influentei sale in atribuirea unor contracte de lucrari de la Apele Romane catre firma lui Ciocan.
Procurorii anticoruptie au acuzat ginerele unui deputat de Satu Mare - Ioan Ciocan, care ar fi apelat la consilierul personal al ministrului Mediului ca sa obtina influenta acestuia.
Trofeul a fost cucerit de CSJ Stiinta U Craiova, trupa lui Nelu Ciocan inregistrand doua victorii, 3-2 cu Dinamyk Craiova (antrenor Costel Dumitrascu) si 3-1 cu AS Constructorul 2012 (antrenor Dan Deliu), si o infrangere, 0-1 cu Dinamyk Junior Craiova (antrenor Filip Popescu).
Acestia au sesizat procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, care vor coordona ancheta, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Apoi, acesta aparent linistit se va uita cu aviditate la cum ii explica politistul Christian Ciocan despre eficienta oamenilor legii, atunci cand au descins in casa traficantilor din Ferentari si au confiscat uriasa cantitate de 200 de miligrame de cocaina (desi anual la noi se traficheaza sute de kilograme sau chiar tone).
In cazul unei situatii de pericol, dispozitivul franeaza automat", a explicat pentru Christian Ciocan.
Un rol important l-au jucat reputatii nostri parteneri Muzeul Pompidou si Louis Vuitton Fondation, in ale caror colectii se gaseste arta romaneasca importanta si carora le multumim pentru deschiderea de a imprumuta Pavilionului opere valoroase pe toata durata Art Safari 2018, spune Ioana Ciocan, director Art Safari Bucuresti.
9 lucruri despre Luna pe care NASA ar fi preferat sa le tina secrete Christian Welt, fost angajat civil NASA afirma ca exista cateva dosare secrete despre Luna, pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea, mai ales in aceatsa era a globalizarii informatiei:
In apropiere de Cinema Patria, pe sensul de mers dinspre Romana catre Piata Universitatii cele doua autoturisme s-au acrosat, iar Loganul a patruns pe trotuar si a lovit trei pietoni, o femeie si doi barbati", a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Jaful a avut loc in jurul orei 18.30, cand doua persoane au intrat in casa de amanet purtand baticuri pe fete, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Din moment ce 23 de persoane sunt aduse la sediul Politiei Capitalei, inseamna ca exista un cerc de suspecti, nu toate aceste persoane au, insa, calitatea de suspect", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Ele au fost racolate de sase proxeneti, in luna august. Aceste activitati au fost efectuate in sectorul 5", a declarat Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
Sigur, poate crea disconfort nu numai cetateanului care isi pierde benzina dar se pot produce accidente", a declarat Christian Ciocan, purtator de cuvant al IGPR, la Realitatea tv, in urma cu trei luni.
"Chiar daca este lansata pe data de 13, cred ca este o campanie care vine in sprijinul societatii romane" a declarat ministrul Anca Boagiu la conferinta la care au participat, printre altii, Monica Macovei, ministrul Justitiei, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Christian Zeileissen, ambasadorul Austriei.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
Directorul general al grupului Vimetco, Christian Wüst, a demisionat si se va retrage din functie la 5 ianuarie 2009, cand pozitia va fi preluata de presedintele Consiliului de Administratie, Pierre Baillot, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat al actionarului majoritar al Alro Slatina.
google-analytics.com